Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > (vid) Είναι η Ιωάννα Μάνδρου … η Άννα Παναγιωταρέα του ΣτΕ; Αυτόκλητη “μεταφραστής” των αποφάσεων του ΣτΕ και αναμεταδότης fake news από το ΣΚΑΙ!

(vid) Είναι η Ιωάννα Μάνδρου … η Άννα Παναγιωταρέα του ΣτΕ; Αυτόκλητη “μεταφραστής” των αποφάσεων του ΣτΕ και αναμεταδότης fake news από το ΣΚΑΙ!

Μπορεί η Άννα Παναγιωταρέα να είχε διοριστεί εκπρόσωπος του … Τάφου της Αμφίπολης, σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία αφού ειχε αναλαβει να μεταφερει στους κοινούς θνητούς τα … “μυστικά” του Τάφου, αλλά φαίνεται ότι και η Ιωάννα Μάνδρου του ΣΚΑΙ, εζήλωσε την δόξα της και αποφάσισε σε μια νέα παγκόσμια πρωτοτυπία να … αυτοχριστεί “εκπρόσωπος” Τύπου του ΣτΕ, μεθερμηνευοντας κατα το δοκούν τις αποφασεις του Δικαστικού οργάνου! Ετσι λοιπον στο σημερινο δελτιο του ΣΚΑΙ περιχαρής … για τη νεα προσφυγη των καναλαρχών κατα της διαδικασιας αδειοδοτησης, “ανακάλυψε” προσφυγή κατά του νόμου Παππά και οχι κατά της ομοφωνης απόφασης του ΕΣΡ, αλλά ερμηνευσε και ως … “ισοπέδωση” του νόμου Παππά την προηγοιύμενη απόφαση του ΣτΕ, που είχε κρινει νόμιμα όλα τα άρθρα του νόμου εκτός από εκείνο που μετεφερε ( αναγκαστικά …) την διενεργεια του διαγωνισμού από το ΕΣΡ στην ΓΓΕΕ!

Η κ. Μάνδρου είναι σίγουρο ότι γνωρίζει πολύ καλά το θέμα, δεν κάνει λάθος, δεν λέει απλώς μια μικρή ανακρίβεια. ΨΕΥΔΕΤΑΙ ηθελημένα, όταν λέει ότι το νομοθετικό οικοδόμημα για την αδειοδότηση των καναλιών κατέρρευσε και ακυρώθηκε.

Ξέρει ότι αντισυνταγματικό κρίθηκε από την Ολομέλεια του ΣτΕ μόνο το άρθρο 2Α του νόμου 4339/15 το οποίο μετέφερε αρμοδιότητες από το ΕΣΡ (που… κάποιες πολιτικές δυνάμεις δεν συναινούσαν να συγκροτηθεί) στην κυβέρνηση.

Άλλωστε, ξέρει επίσης ότι με νομοθετική διάταξη οι αρμοδιότητες καθώς και αυτή του διαγωνισμού και των λεπτομερειών του έχουν εδώ και ένανχρόνο επανέλθει στο ΕΣΡ. Ξέρει ότι αν είχε κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος δεν θα μπορούσε να ισχύει.

Η κ. Μάνδρου γνωρίζει ότι η αρμοδιότητα για την αδειοδότηση ανήκει στο ΕΣΡ, όργανο που συγκροτήθηκε από τη Διάσκεψη Προέδρων της Βουλής!

Ξέρει ότι η προσφυγή των τηλεοπτικών σταθμών στρέφεται κατά ομόφωνης απόφασης του ΕΣΡ για τον καθορισμό της τιμής εκκίνησης.

Ξέρει ότι και το ΕΣΡ και το ΣτΕ έχουν κρίνει ότι το φάσμα είναι σπάνιος πόρος του Δημοσίου, ότι οι άδειες δεν μπορεί να είναι απεριόριστες και πως οι τηλεοπτικοί σταθμοί πρέπει να καταβάλλουν τίμημα.

Ξέρει, αλλά σκοπίμως ψεύδεται…

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

Top