Διεθνή

Ινδία: Επτά νεκροί από κατάρρευση σήραγγας σε υδροηλεκτρικό έργο

Ινδία: Επτά νεκροί από κατάρρευση σήραγγας σε υδροηλεκτρικό έργο
  • Μάχη με τον χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία στην Ουταράκαντ της Ινδίας, μετά την κατάρρευση υπό κατασκευή σήραγγας σε υδροηλεκτρικό έργο.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης (13/08) στον υδροηλεκτρικό σταθμό Vishnugad-Pipalkoti, όταν η υπό κατασκευή σήραγγα κατέρρευσε και μεγάλη ποσότητα νερού και συντρίμμια εισήλθαν στο εσωτερικό του έργου, όπως ανακοίνωσε ο Γκαουράβ Κουμάρ, ένας αξιωματούχος της επαρχίας Τσαμόλι. Από τους 22 ανθρώπους που εργάζονταν στη σήραγγα, οι 12 διασώθηκαν, ενώ τρεις ακόμη αγνοούνται, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρωθυπουργός της πολιτείας Ουταράκαντ, Πούσκαρ Σινγκ Ντάμι.

Ινδία: Τι δήλωσε ο επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Καταστροφών
Ομάδες διάσωσης από την Εθνική Υπηρεσία Αντιμετώπισης Καταστροφών της χώρας, την Ινδο-Θιβετιανή Συνοριακή Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία δίνουν μάχη με τα νερά και τα συντρίμμια, καθώς αναζητούν τους υπόλοιπους εργάτες.

«Όταν η ομάδα μας έφτασε στο σημείο, η στάθμη του νερού ήταν τόσο υψηλή που έβγαινε από τα πλάγια της σήραγγας. Έκτοτε, η στάθμη έχει αυξηθεί ακόμη περισσότερο», δήλωσε ο επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Καταστροφών, Αμρίτ Λαλ Μίνα.

 

 

 

Περισσότερα
Σχετικά
Προτεινόμενα

0 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FAQ Media

Good Life

Ενέργεια