Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Είμαστε πολλοί και κάθε μέρα γινόμαστε πιο πολλοί”: Προειδοποίηση Αντώναρου στον Κυριάκο

“Είμαστε πολλοί και κάθε μέρα γινόμαστε πιο πολλοί”: Προειδοποίηση Αντώναρου στον Κυριάκο

Συνεχίζει το “σφυροκόπημα” μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος, αυτή τη φορά με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς στο Crash.

Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και προσφάτως διαγραφείς από τη ΝΔ αναφέρει ότι “έχει δίκιο” ο Αντώνης Σαμαράς όταν λέει ότι “δεν υπάρχει χώρος δεξιά της ΝΔ για νέο κόμμα” αφού “εκεί που την οδήγησε όλο και πιο δεξιά γκρεμίζοντας την στον ιστορικό πάτο του 18,85 % (Μάιος 2012) τέτοια περιθώρια όντως δεν υπάρχουν“.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος όμως δεν αφήνει εκτός και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επισημαίνοντας ότι η σημερινή ηγεσία, ακολουθώντας την “τακτική Σαμαρά” “αφήνει τεράστια κενά για ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ στο κοινωνικά ευαίσθητο κεντρώο πολιτικό χώρο. Κενά που δεν μπορούν βέβαια να καλύψουν ούτε άστεγοι του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, ούτε απολειφάδια διαφόρων…δράσεων, ούτε κάποιοι άκαπνοι φεντεραλιστές, ούτε πολιτικά αδαείς ελιτιστές και κολλεγιοπαιδες».

Και καταλήγει με μία προειδοποίηση: «Γιατί είμαστε πολλοί. Και γινόμαστε κάθε μέρα όλο και πιο πολλοί. Χωρίς να μπορεί κανείς να μας σταματήσει»…

Leave a Reply

Top