Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ιδού η Ρόδος…! Ευθεία πρό(σ)κληση Αντώναρου στον Κυριάκο να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ αν “έχει τα κότσια” και “πυρά” ενάντια στους “θεσιθήρες του ‘όχι σε όλα'”

Ιδού η Ρόδος…! Ευθεία πρό(σ)κληση Αντώναρου στον Κυριάκο να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ αν “έχει τα κότσια” και “πυρά” ενάντια στους “θεσιθήρες του ‘όχι σε όλα'”

Κλιμακώνει την κριτική του στη Νέα Δημοκρατία ο Ευάγγελος Αντώναρος, που μετά το πρωινό “τρολάρισμα” στους “σπεσιαλίστες” της ΝΔ για τη στάση τους απέναντι στην ιστορική συμφωνία του Eurogroup για το ελληνικό χρέος, επανέρχεται με νέα ανάρτηση όπου καλεί ευθέως τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει εσωκομματικές εκλογές για να δει αν έχει ακόμα την εμπιστοσύνη του κόμματός του, αν φυσικά, όπως λέει “έχει τα κότσια να το κάνει”.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος δηλώνει σαφώς ότι συμφωνεί και επαυξάνει με την ανάρτηση στο Instagram του Νίκου Καραχάλιου για την “ιστορική” στιγμή λόγω της συμφωνίας στο Eurogroup και την κριτική στις “ακραίες φωνές που έβαζαν και βάζουν το εφήμερο κομματικό όφελος πάνω από αυτό της πατρίδας” μέσα στη Νέα Δημοκρατία.

Κάνει μάλιστα σφοδρή επίθεση στους “θεσιθήρες του ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ” στην Πειραιώς που ακολουθούν πολιτική μειοψηφίας, όπως λέει, με “νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες στην οικονομία και ύπουλες – από τα γνωστά κέντρα κατευθυνόμενες επιθέσεις στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας”.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευ.Αντώναρου:

Συμφωνώ απόλυτα με το περιεχόμενο της ανάρτησης του Νίκου Καραχάλιου κι επαυξάνω.

Η Νεα Δημοκρατία ηταν και πρέπει να είναι η παραταξη της Εθνικής Συνεννοησης, της Κοινής Προσπάθειας, του Δημοσιου κι Εθνικού Συμφέροντος, της Μετριοπάθειας.

Οι σημερινοί θεσιθήρες του “ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ” πρέπει να αντιληφθούν ότι η γραμμή που ακολουθούν είναι πολοτική μειοψηφίας

Οπως πολιτικη μειοψηφίας είναι:

() Η αρνηση συμμετοχής στη κοινή προσπάθεια για να τελειώσει ο κύκλος της κρίσης

() Οι νεοφιλελευθερες ιδεοληψίες στην οικονομία.

() Η πλήρης αδιαφορία για τη κοινωνική συνοχή κι όσων έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη στη κοινωνία.

() Οι ύπουλες — από τα γνωστα κέντρα κατευθυνόμενες επιθέσεις στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Εδω και χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει συνεχώς εκλογές.

Τώρα έχει τη δυνατότητα να κάνει ο ίδιος εκλογές.

Εσωκομματικές εκλογές.

Να ζητήσει την επανεκλογή του στην Προεδρία της Νεας Δημοκρατίας. Να δει αν έχει ακόμη την εμπιστοσύνη της.

Εχει τα κότσια να το κάνει?

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top