Είστε εδώ
Home > FAQ news > Καμπανοκρουσίες … εξόδου από την κυβέρνηση μετά το “ατόπημα” στο OPEN! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για Άδωνη Γεωργιάδη: «Ο χείμαρρος αποχετεύεται»!

Καμπανοκρουσίες … εξόδου από την κυβέρνηση μετά το “ατόπημα” στο OPEN! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για Άδωνη Γεωργιάδη: «Ο χείμαρρος αποχετεύεται»!

Η Καθημερινή δείχνει την έξοδο στον υπουργό ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη με ένα πρωτοφανούς σκληρότητας και απαξίωσης άρθρο του Μιχάλη Τσιντσίνη.

Είναι από τις σπανιότατες φορές που μία φιλοκυβερνητική εφημερίδα και ένας αρθρογράφος ο οποίος απηχεί εν πολλοίς τις απόψεις του Μεγάρου Μαξίμου, εξαπολύει τέτοιας μορφής επίθεση σε ενέργεια υπουργό.

Το άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου έχει τίτλο «Χείμαρροι»

Ξεκινά με την ενδεικτική φράση : Το πέσαμε έξω τραγουδιέται σε όλες τις γλώσσες (αναφέρεται στην “ομολογία” του Άδωνη Γεωργιάδη σε πρωινή εκπομπή του OPEN οτι η κυβέρνηση έπεσε έξω όταν άνοιγε τον Τουρισμό το καλοκαίρι για τη σφοδρότητα και την ταχύτητα διάδοσης του κορονοιού)

«Αν υπάρχει πολιτικό πρόβλημα είναι η ακατάσχετη δεινότητα του υπουργού (του Α. Γεωργιάδη δηλαδή) στην θεματοποίηση του εαυτού του εις βάρος της κυβερνητικής ατζέντας. Είναι μια δεινότητα που επιβεβαιώνει την χαιρέκακη διαπίστωση συναδέλφων του Γεωργιάδη: Ο Χείμαρρος αποχετεύεται»!!!

Τι λέει δηλαδή ο κύριος Μιχάλης Τσιντσίνης; Ότι συνάδελφοι του κυρίου Γεωργιάδη, δηλαδή άλλοι υπουργοί της κυβέρνησης, αναφερόμενοι στον συνάδελφο τους, χρησιμοποιούν τη απαξιωτική φράση «ο Χείμαρρος αποχετεύεται»!

Όταν γράφεται τέτοιο άρθρο από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο στην συγκεκριμένη εφημερίδα, ο κύριος Γεωργιάδης βρίσκεται πλέον σε πορεία εξόδου, καθώς ο σάλος που προκλήθηκε από την ειλικρίνεια του κ Γεωργιάδη να πει αυτό που όλοι οι πολίτες γνωρίζουν, θεωρείται στο Μαξίμου ως θανάσιμο αμάρτημα …

Πηγή: newsbreak.gr

Leave a Reply

20 + twenty =

Top