Είστε εδώ
Home > FAQ news > (ηχητικό) Μετακίνηση της ΝΔ στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών με αφορμή την απομάκρυνση Κικίλια – Παππάς: Θετική εξέλιξη

(ηχητικό) Μετακίνηση της ΝΔ στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών με αφορμή την απομάκρυνση Κικίλια – Παππάς: Θετική εξέλιξη

Για μετακίνηση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών έκανε λόγο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας τη δήλωση του αναπληρωτή εκπρόσωπου Τύπου της ΝΔ, Κ. Κυρανάκη.

Σημειώνεται ότι ο Κ. Κυρανάκης μιλώντας για τους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών και τον νέο διαγωνισμό για τις άδειες στο Ραδιόφωνο 24/7, είπε ότι πρέπει να πληρώσουν ό,τι προβλέπεται από τον νόμο, όπως και όλοι οι πολίτες, ενώ για το τίμημα που το ΕΣΡ υπολόγισε στα 35 εκ. ευρώ, ο Κ. Κυρανάκης έκρινε πως δεν είναι κάτι υπερβολικό «με βάση την αγορά και τα διαφημιστικά έσοδα».

«Από την υπερψήφιση πολλών άρθρων του νόμου περί αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, φτάσαμε στη τη διατύπωση του Κ. Κυρανάκη» ανέφερε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στον ίδιο σταθμό. Όπως είπε, αυτή η διατύπωση απέχει πολύ από τις διατυπώσεις ότι υπάρχει απεριόριστος αριθμός αδειών, ή ότι έχει καταβληθεί τίμημα από την Digea.

«Πρέπει να το καταγράψουμε στα θετικά, υπάρχουν σημάδια σύγκλισης ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος και ότι το τίμημα των 35 εκατ. ευρώ ανά άδεια είναι ένα εύλογο τίμημα. Υπάρχει μία διαρκώς διευρυνόμενη συναίνεση ότι αυτός ο κύκλος πρέπει να κλείσει» συμπλήρωσε ο υπουργός αναφερόμενος στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Πηγή: left.gr

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top