Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ηχηρό μήνυμα Παπανδρέου σε εντυπωσιακή συγκέντρωση: “Δεν θα αναστηθεί το ΠΑΣΟΚ με τις ψήφους της Ν.Δ.” (vid)

Ηχηρό μήνυμα Παπανδρέου σε εντυπωσιακή συγκέντρωση: “Δεν θα αναστηθεί το ΠΑΣΟΚ με τις ψήφους της Ν.Δ.” (vid)

Ξεκάθαρη θέση πήρε ο Γιώργος Παπανδρέου στις μεθοδεύσεις και τα σχέδια συστημικών κύκλων και παραγόντων της ΝΔ να ποδηγετήσουν τις πολιτικές εξελίξεις με “υβριδοποίηση” του ΚΙΝΑΛ σε ένα μετα-ΠΑΣΟΚ που θα αποτελεί ακολούθημα της ΝΔ!  “”Τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ θα τον εκλέξουμε εμείς, όχι παράγοντες άλλων κομμάτων””

Ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής και πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα σήμερα το βράδυ, αυξάνοντας περαιτέρω τους τόνους στην προεκλογική αντιπαράθεση αλλά και τις βολές για «γαλάζιες» παρεμβάσεις πριν από τις κάλπες.

Συγκεκριμένα κατά την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Θησείο, ο κ. Παπανδρέου δεν δίστασε να στείλει μήνυμα με συγκεκριμένους αποδέκτες πως «δεν θα αναστηθεί το ΠΑΣΟΚ με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας», προσθέτοντας με νόημα: «Γιατί, την επόμενη μέρα θα ξυπνήσουμε με ένα παράρτημα της Ν.Δ. που θα έχει για περιτύλιγμα και μόνο, μια ταμπέλα ΠΑΣΟΚ και ένα πράσινο ήλιο».

Νωρίτερα, ο πρώην πρωθυπουργός είχε δηλώσει σαφέστατα πως τον πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛΛ. «θα τον εκλέξουμε όλοι εμείς» και «δεν θα επιτρέψουμε να τον εκλέξουν παράγοντες άλλων κομμάτων. Δεν θα επιτρέψουμε να τον εκλέξουν συμφέροντα και κατεστημένα, που χωρίς ντροπή θέλουν να ελέγχουν τις ζωές μας, για να ικανοποιούν τα δικά τους συμφέροντα. Δεν θα επιτρέψουμε να επιβάλουν ένα μικρό και ελεγχόμενο κόμμα, συμπλήρωμα και δεκανίκι άλλων».

Συνεχίζοντας λίγο αργότερα τις καταγγελίες, ανέφερε πως η απόφασή του να είναι υποψήφιος για την προεδρία, προκάλεσε «μια μεγάλη κινητικότητα και ενεργοποίησε πολλούς δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες». Ωστόσο μίλησε και για αυτούς που «μας αντιμάχονται με ύπουλα μέσα και με χτυπούν και προσωπικά».

Βάζοντας στο κάδρο τα γκάλοπ και τις δημοσκοπήσεις, υπογράμμισε: «Αναλογιστείτε, πως είναι δυνατόν να δείχνουν την παράταξή μας να αυξάνει τη δύναμή της ακόμη και κατά σχεδόν 50%, αλλά όλα τα άλλα να τα φέρνουν στα μέτρα τους; Με δημοσκοπήσεις για τις εσωκομματικές μας εκλογές που οι ίδιοι παραδέχονται ότι δεν έχουν καμιά αξία. Δημοσκοπήσεις με δείγμα 100 ανθρώπων – είναι δυνατόν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας; Γιατί; Γιατί κάποιοι θέλουν να διαμορφώσουν ένα αποτέλεσμα που τους βολεύει. Πρόκειται για απροκάλυπτη παρέμβαση στους θεσμούς της Δημοκρατίας».

Καταλήγοντας ο κ. πρώην πρωθυπουργός έκανε έκκληση για μεγάλη προσέλευση στις κάλπες, τονίζοντας πως «δεν υπάρχει περιθώριο για δισταγμούς και επιλογές δεύτερης Κυριακής».

Πηγή: efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top