Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Ηχηρή παρέμβαση Τσίπρα για Κουφοντίνα: Απεύθυνω έκκληση αυτή την ύστατη ώρα στην κυβέρνηση να αλλάξει τη στάση της, η ανθρώπινη ζωή σε ένα κράτος δικαίου είναι το ύψιστο το αγαθό

Ηχηρή παρέμβαση Τσίπρα για Κουφοντίνα: Απεύθυνω έκκληση αυτή την ύστατη ώρα στην κυβέρνηση να αλλάξει τη στάση της, η ανθρώπινη ζωή σε ένα κράτος δικαίου είναι το ύψιστο το αγαθό

Παρέμβαση με μήνυμά του μέσω των λογαριασμών του στα κοινωνικά δίκτυα έκανε προ ολίγου ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνοντας έκκληση στην κυβέρνηση να αλλάξει στάση στην υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα, του οποίου πλέον η ζωή κρέμεται από μία κλωστή.

“Η ανθρώπινη ζωή σε ένα κράτος δικαίου αποτελεί ύψιστο αγαθό. Ακόμα και όταν πρόκειται για καταδικασμένους επειδή δεν τη σεβάστηκαν” αναφέρει χαρρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Η ζωή του καταδικασμένου για τρομοκρατία Δημήτρη Κουφοντίνα, σύμφωνα με τους γιατρούς, κρέμεται από μία κλωστή. Απευθύνω, αυτήν την ύστατη ώρα, έκκληση στην κυβέρνηση να αλλάξει τη στάση της, για να μην κοπεί.
Η ανθρώπινη ζωή σε ένα κράτος δικαίου αποτελεί ύψιστο αγαθό. Ακόμα και όταν πρόκειται για καταδικασμένους επειδή δεν τη σεβάστηκαν.
Η Δημοκρατία, άλλωστε, είναι ισχυρή όταν έχει νόμους που ισχύουν για όλους και δεν εκδικείται.

Leave a Reply

two × 4 =

Top