Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Ηχηρή απάντηση Μπίμπιλα: “Ανθρωποι σαν τον Μαρκουλάκη απείχαν και δεν πλήρωναν ούτε τις συνδρομές τους”

Ηχηρή απάντηση Μπίμπιλα: “Ανθρωποι σαν τον Μαρκουλάκη απείχαν και δεν πλήρωναν ούτε τις συνδρομές τους”

Το δικό του μήνυμα στο φίλο και συνάδελφό του Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στέλνει με ηχηρό τρόπο ο πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών.

Το βράδυ της Δευτέρας (23/2), ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έστειλε ανοιχτή επιστολή και απάντησε στην ανακοίνωση του ΣΕΗ, αναφέροντας ότι τον στοχοποίησε και εξηγώντας βήμα βήμα γιατί τον προσέβαλε. Την επόμενη μέρα, ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «T Live» και έστειλε το δικό του μήνυμα στο φίλο και συνάδελφό του.

«Ζούμε σκληρές και οδυνηρές μέρες και πάρα πολύ σημαντικές για εμάς στο ΣΕΗ που αυτή τη στιγμή βάλλεται πανταχόθεν και δεν ήταν έτοιμο να αντιμετωπίσει αυτό το πράγμα. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου που συμβαίνει. Εάν κάτι έχει στεναχωρήσει τον Κωνσταντίνο, ενώ είπαμε ότι μπορεί να έγινε κι ένα μικρό φάουλ μέσα σε αυτή την τετρασέλιδη δικιά μας ανακοίνωση που βεβαίως χτυπάει πρόσωπα και πράγματα και ήταν αποτέλεσμα πλειοψηφίας» ανέφερε, αρχικά, ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

«Εγώ καταλαβαίνω τη συναισθηματική του φόρτιση, την υποκειμενική του άποψη πάνω στο πώς αναγιγνώσκει κανείς μια ανακοίνωση. Εάν οι περιρρέουσες ατμόσφαιρες λένε διάφορες πληροφορίες, οι περιρρέουσες ατμόσφαιρες δημιουργούν εντυπώσεις. Και γι’ αυτό θα παρακαλέσω το φίλο μου τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, που τον ξέρω από παιδί, να αφήσουμε στην άκρη τα φάουλ τα δικά μας, τα φάουλ τα δικά του, τα φάουλ της κυβέρνησης, τα φάουλ της κυρίας Μενδώνη.

Nα έρθει στο σωματείο του που έχει πάρα πολλά χρόνια να έρθει, να μιλήσουμε, να συναποφασίσουμε ορισμένα πράγματα και να μην απέχει. Πολλοί ηθοποιοί απείχαν όλα αυτά τα χρόνια, όλοι οι άνθρωποι σαν τον Κωνσταντίνο δεν ψήφιζαν, απείχαν και δεν πλήρωναν ούτε τις συνδρομές τους. Καλώ το φίλο μου τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να έρθει να τα βρούμε, να αφήσουμε στη μπάντα τα φάουλ και να προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα των ηθοποιών που πεινάνε, αυτό έχει σημασία για μένα» πρόσθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή: ethnos.gr

Leave a Reply

nineteen − 15 =

Top