Είστε εδώ

Ηχηρή απάντηση Κασσελάκη στους εξωφρενικούς ισχυρισμούς Σκέρτσου: “Τόση πολλή κοροϊδία για τόσο πολύ δεν έχει ξανασυμβεί …”

Αυστηρή απάντηση στον Άκη Σκέρτσο για την εξωφρενική δήλωση ότι οι Γερμανοί αγοράζουν τα ίδια προϊόντα φθηνότερα από την Ελλάδα επειδή τα βρίσκουν σε χειρότερη ποιότητα δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Υπουργός Επικρατείας! Βρήκε γιατί το ίδιο απορρυπαντικό έχει φτηνότερα στη Γερμανία από ό,τι στην Ελλάδα: Έχει υποδεέστερη σύνθεση! Η ίδια μάρκα. Η ίδια συσκευασία. Τα ίδια γραμμάρια. Όμως, μέσα στο κουτί που πωλείται στη Γερμανία οι κόκκοι είναι υποδεέστεροι! Γιατί είναι γνωστό ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα αγοράζουμε μόνο κόκκους που έχουν τα πτυχία τους, το πιάνο τους, τα γαλλικά τους» αναφέρει με νόημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και παραθέτει στοιχεία για την τιμή του κρητικού λαιού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Πάρτε και bonus! Ελληνικό κρητικό λάδι. Εμείς το εξάγουμε! Οι Έλληνες το πληρώνουμε 18,14 ευρώ το λίτρο. Οι Γάλλοι με τον διπλάσιο μισθό το πληρώνουν 13,5 ευρώ το λίτρο».

«Τόση πολλή κοροϊδία, σε τόσο πολλούς, και για τόσο πολύ χρονικό διάστημα, δεν έχει ξανασυμβεί στον τόπο μας. Νομίζω ότι είναι ώρα να απαντήσουμε με δύο λέξεις: έχουμε αξιοπρέπεια» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *