Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Η ξεχωριστή στιγμή που ο Ζόραν Ζάεφ μιλάει στο Mega για τον Αλέξη Τσίπρα: “Θα είμαστε φίλοι μέχρι το τέλος της ζωής μας…” (vid)

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Ζόραν Ζάεφ μιλάει στο Mega για τον Αλέξη Τσίπρα: “Θα είμαστε φίλοι μέχρι το τέλος της ζωής μας…” (vid)

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο Πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ. O Zόραν Ζάεφ αφού ευχαρίστησε το MEGA για την συνέντευξη, δήλωσε ευτυχής που επισκέπτεται την Ελλάδα ως πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας και απάντησε σε ερωτήσεις εφ όλης της ύλης. Ξεχωριστή στιγμή της συνέντευξης ήταν η αναφορά στην προσωπική του σχέση με τον πρώην Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Εκεί φάνηκε οτι έχει σφυρηλατηθεί, στο αμόνι των δυσκολιών και των σφοδρότατων αντιδράσεων της προηγούμενης περιόδου με τη Συμφωνία των Πρεσπών, μια προσωπική σχέση που θα κρατάει για πάντα…

Δημοσιογράφος:Καταλαβαίνουμε ότι κρατάτε ακόμη φιλικές σχέσεις με τον κ. Τσίπρα. Είστε φίλοι, συνομιλείτε και εκτός πολιτικής;

Ζόραν Ζάεφ:Ναι είμαστε φίλοι. Πιστεύω ότι θα είμαστε φίλοι έως το τέλος της ζωής μας γιατί βρήκαμε το θάρρος να βρούμε λύση. Χρειάζεται θάρρος για να συνεχιστεί η εφαρμογή της. Βρίσκουμε χρόνο για να επικοινωνούμε, φυσικά ανήκουμε σε αδελφά κόμματα, με αριστερό προσανατολισμό, είμαστε μαζί στους Ευρωπαίους σοσιαλιστές.

Μερικές φορές συζητάμε για τον κορονοϊό, είναι πάντα καλό να συζητάς με κάποιον που έχει εμπειρία. Συζητάμε σαν φίλοι για τις οικογένειές μας, τι κάνουν τα παιδιά και είμαι πολύ χαρούμενος που είναι φίλος μου ο Αλέξης Τσίπρας.

Πηγή: in.gr

Leave a Reply

fifteen − 9 =

Top