Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Η συμφωνία Ντόρας-Κυριάκου για τον Κώστα Μπακογιάννη στο Δήμο της Αθήνας έκανε τον Πατούλη να ανακρούσει πρύμναν και να “ξερογλείφεται” για την Περιφέρεια Αττικής

Η συμφωνία Ντόρας-Κυριάκου για τον Κώστα Μπακογιάννη στο Δήμο της Αθήνας έκανε τον Πατούλη να ανακρούσει πρύμναν και να “ξερογλείφεται” για την Περιφέρεια Αττικής

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει το zougla.gr ο Γιώργος Πατούλης, μετά από μία βραχείας διάρκειας οραματική βόλτα από την Πλατεία Κοτζιά φαίνεται να πείστηκε να εγκαταλείψει το σχέδιό του να κατακτήσει το Δήμο Αθηναίων και να κάνει την Αθήνα “Πρωτεύουσα Ξανά” (όπως ήταν το μότο του…)

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπάρχουν πληροφορίες ότι τα “βρήκε” με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και “άνοιξε πανιά για την Περιφέρεια όπου θα είναι και με τη βούλα ο επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας. Οι ίδιες «κακές γλώσσες» αναφέρουν πως ο κ. Πατούλης αντελήφθη πως δεν θα είχε καμία τύχη από τη στιγμή που ο Κυριάκος κατέληξε πώς υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου Αθηναίων θα είναι ο … ανιψιός του, υιός της Ντόρας, ο νεαρός Μπακογιάννης Κωνσταντίνος“.

Σόι πάει το Βασίλειο αφού και η μητέρα του ακολούθησε την ίδια τακτική. Αυτή η Πλατεία Κοτζιά κάτι έχει ρε παιδί μου. Είναι καλό εφαλτήριο ενδεχομένως και τραμπολίνο” σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα στο zougla.gr .

Leave a Reply

Top