Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Η συγκίνηση του Αλέξη Τσίπρα από την αναπάντεχη συνάντηση με δύο κορίτσια στη Μυτιλήνη 6 χρόνια μετά…

Η συγκίνηση του Αλέξη Τσίπρα από την αναπάντεχη συνάντηση με δύο κορίτσια στη Μυτιλήνη 6 χρόνια μετά…

Μία απροσδόκητη έκπληξη περίμενε τον Πρωθυπουργό στη διάρκεια της επίσκεψής του στη Μυτιλήνη τις προηγούμενες ημέρες. Μία μικρή ιστορία που δεν βρήκε, όπως ήταν αναμενόμενο, θέση στις ανταποκρίσεις των καναλιών, των σάιτ και των εφημερίδων από το νησί, αφού προείχε η ακριβής καταμέτρηση των διμοιριών των ΜΑΤ που συνόδευαν τον Αλέξη Τσίπρα για να τον προστατεύσουν από την οργή και τη “θερμή” υποδοχή των νησιωτών…

Στη διάρκεια λοιπόν, της παρουσίας του Πρωθυπουργού στη Μυτιλήνη, το βράδυ της ομιλίας του στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο, τον πλησίασαν δύο κορίτσια και του έκαναν ένα αναπάντεχο δώρο.Έδωσαν στον Αλέξη Τσίπρα μία φωτογραφία που έδειχνε τις δυο τους να κάθονται δίπλα του, σε μία από τις προηγούμενες επισκέψεις του στο νησί και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2012.

Αφού του χάρισαν την πρώτη φωτογραφία, του ζήτησαν να φωτογραφηθούν ξανά μαζί, 6 χρόνια μετά, στο ίδιο μέρος και εκείνος συγκινημένος δεν τους χάλασε το χατήρι.

Τη μικρή αυτή ιστορία ανακαλύψαμε στο facebook της Εριφύλλης Χιωτέλλη:

“Μάης του 2012, η πρώτη φωτογραφία στην πλατεία Σαπφούς. Τα δυο κοριτσάκια αριστερά(όπως κοιτάμε τη φωτ.) από τον Αλέξη Τσίπρα είναι αυτά τα όμορφα κορίτσια, που το Μάη του 2018 τον περίμεναν για να του δώσουν την παλιά φωτογραφία και να βγάλουν μαζί του μια καινούρια. Πρέπει να είναι εκεί και την επόμενη φορά!!! Αυτό να έχουμε στο νου μας και να συνεχίσουμε με όλη μας τη δύναμη να προσπαθούμε!!! Το μέλλον είναι δικό τους και πρέπει να είναι καλύτερο!!!”

Leave a Reply

Top