Είστε εδώ
Home > FAQ news > Η στιγμή της εισβολής αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην ΕΡΤ (vid) ! Διέκοψαν το δελτίο

Η στιγμή της εισβολής αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην ΕΡΤ (vid) ! Διέκοψαν το δελτίο

Διεκόπη λίγα λεπτά αφου ξεκίνησε ( λίγο μετα τις 9 το βράδυ ) το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, μετά από έφοδο εκπαιδευτικών (καθηγητων) στο στούντιο από όπου βγαίνουν τα δελτία της Δημόσιας τηλεόρασης. Λίγο μετα την εφοδο ακουστηκαν κρότοι – κατα τη διάρκεια του δελτίου – και διακοπηκε η ροή του . Ακολουθησαν τρειλερ και η εκπομπή “Σαν Σήμερα” στους δέκτες της ΕΡΤ 1 . Ακολούθησαν διαπραγματευσεις και το δελτιο ξεκίνησε εκ νεου μετα από 30 λεπτα καθώς συμφωνηθηκε – όπως είπε on air η παρουσιαστρια του δελτιου Αντριάννα Παρασκευοπουλου, να ακουστει μηνυμα των εκπαιδευτικών

Η εισβολή ήταν ο τρόπος που επέλεξαν οι εκπαιδευτικοί ( πληροφορίες αναφερουν του ΠΑΜΕ ) προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το νέο σύστημα διορισμού.

Στη συνέχεια ακολούθησε παρέμβαση του εκπροσώπου των αναπληρωτών καθηγητών ο οποίος ζήτησε «να αποσυρθεί το επαίσχυντο νομοσχέδιο» και εξήγησε την εισβολή λέγοντας ότι «το δελτίο της ΕΡΤ χθες δεν παρουσίασε ούτε ένα λεπτό την μεγάλη κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας, ούτε την αστυνομική βία εναντίον των διαδηλωτών, αλλά έδειξε αποσπασματικά επεισόδια».

Πηγή: newpost.gr

Leave a Reply

Top