Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Η Ρένα Δούρου έφυγε από την Περιφέρεια αλλά το έργο της παραμένει: Στα εγκαίνια του νέου Ψηφιακού Αγγειογράφου – Στεφανιογράφου στο Γενικό της Νίκαιας με τον Παύλο Πολάκη (vid)

Η Ρένα Δούρου έφυγε από την Περιφέρεια αλλά το έργο της παραμένει: Στα εγκαίνια του νέου Ψηφιακού Αγγειογράφου – Στεφανιογράφου στο Γενικό της Νίκαιας με τον Παύλο Πολάκη (vid)

Στην τελετή εγκαινίων και λειτουργίας του νέου Ψηφιακού Αγγειογράφου – Στεφανιογράφου του Αιμοδυναμικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων» – Γ.Ν. Δ. Αττικής «Αγία Βαρβάρα», έδωσαν το παρών σήμερα το πρωί ο βουλευτής, τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης και η Ρένα Δούρου. Η λειτουργία των συγκεκριμένων μηχανημάτων τεχνολογίας αιχμής έρχεται να καλύψει κρίσιμες και επιτακτικές ανάγκες του νοσοκομείου.


Η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής στην Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο άσκησης κοινωνικής πολιτικής, είχε στηρίξει τα 31 δημόσια νοσοκομεία της Αττικής με τη χρηματοδότηση της αγοράς σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ καθώς και τη λειτουργία 54 Τοπικών Μονάδων Υγείας (ΤΟΜΥ) με 22.3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ είχε χρηματοδοτήσει με 20 εκατομμύρια τα στρατιωτικά νοσοκομεία της Αττικής. «Με τον τρόπο αυτό η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής έδειξε εμπράκτως τι σημαίνει ο συνδυασμός άσκησης χρηστής διοίκησης με την κοινωνική πολιτική», τόνισε μεταξύ άλλων, ερωτηθείσα σχετικά, η Ρένα Δούρου.

Η ίδια σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα ανέφερε ότι το επόμενο διάστημα θα εγκαινιαστούν και άλλα πολλά μηχανήματα που υλοποιήθηκαν με τη συνεργασία της διοίκησης της Δύναμης Ζωής στην Περιφέρεια Αττικής και του Παύλου Πολάκη στο Υπουργείο Υγείας, ενώ όπως σημείωσε “η απουσία της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας εκκωφαντική“….

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

3 × 3 =

Top