Είστε εδώ

Η Ρένα Δούρου προωθεί τα COINs της καινοτομίας

Καθοριστικής σημασίας οι παρεμβάσεις της Περιφερeιάρχη Αττικής στην προώθηση του προγράμματος των συνεργατικών δικτύων ανοιχτής καινοτομίας COINs, σύμφωνα με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.
Το ΕΕΑ εξήρε τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής και ειδικά της Ρένας Δούρου στην επιτυχία του πολυσυνεδρίου που πραγματοποιήθηκε 8-10 Ιανουαρίου στην Αθήνα για τα συνεργατικά δίκτυα ανοιχτής καινοτομίας COINs.
Σε άρθρο στην ιστοσελίδα του ΕΕΑ αναφέρεται ότι η Περιφερειάρχης «από την πρώτη επαφή που είχε με το ΕΕΑ αγκάλιασε την πρόταση και κινήθηκε αποφασιστικά, ώστε να επιλυθούν σειρά πολιτικών και διαδικαστικών προβλημάτων για να γίνει δυνατή η υλοποίηση».
dourou-coins
Τέλος, το ΕΕΑ ευχαρίστησε τόσο την Περιφερειάρχη για τη συμβολή της όσο και όλους τους εκπροσώπους της Περιφέρειας που ενθάρρυναν τους επιχειρηματίες να ενταχθούν στο έργο αυτό.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πολυσυνέδριο γνώρισε μεγάλη επιτυχία, καθώς πάνω από 4.000 επαγγελματίες και μικρομεσαίοι επιχειρηματίες παρακολούθησαν τις 25 και πλέον εκδηλώσεις κλάδων, συνεργατικών δικτύων ανοικτής καινοτομίας και επιχειρήσεων.
Επίσης, έγινε παρουσίαση του πρακτικού έργου εφαρμογής των 7 συνεργατικών δικτύων που σχηματίστηκαν υπερκαλύπτοντας το πρόγραμμα.
Συνάντηση με τον πρέσβη της Ιρλανδίας
Η προοπτική συνεργασίας στο πλαίσιο αμοιβαία επωφελών συνεργειών βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης της Ρένας Δούρου με τον πρέσβη της Ιρλανδίας Noel Kilkenny το πρωί της Δευτέρας.
Η Περιφερειάρχης συνάντησε τον πρέσβη, που συνοδευόταν από τον Luke Feeney, Αναπληρωτή Επικεφαλής της Αποστολής της Πρεσβείας της Ιρλανδίας στην Ελλάδα, στα γραφεία της Περιφέρειας και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *