Είστε εδώ

Ή ψεύτης είναι ή … άσχετος! Ο ΣΥΡΙΖΑ “διασύρει” τον Μητσοτάκη: “Η λύση για πιο φθηνή φέτα είναι λιγότερη φέτα! 6,28 ευρώ κοστίζει το μισό κιλό…”

Απάντηση με στοιχεία στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον ισχυρισμό ότι δήθεν η φέτα κοστίζει 6,26 ευρώ το κιλό στην Ελλάδα δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, παραθέτοντας τιμές από διαφορετικά σούπερ μάρκετ.

«Μας πήρε λίγη ώρα να συνειδητοποιήσουμε τι εννοούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζοντας πως η φέτα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα κοστίζει 6,28 ευρώ. Αρχικά ψάξαμε μήπως βρούμε τη συγκεκριμένη φέτα που πωλείται σε, οφείλουμε να ομολογήσουμε, αυτή την πολύ καλή τιμή. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε» σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει με νόημα:

«Τελικά όμως μάλλον κατανοήσαμε τι εννοούσε. Όπως ο Κώστας Σκρέκας ενημέρωσε τους καταναλωτές το Πάσχα πως η λύση για πιο φθηνό αρνί είναι το μικρότερο αρνί, προφανώς και ο κ. Μητσοτάκης εννοούσε πως η λύση για πιο φθηνή φέτα είναι λιγότερη φέτα. Γιατί όντως το μισό κιλό το βρήκαμε σε αυτή την εξαιρετική τιμή».

Ακολουθούν τα στοιχεία που παραθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

Τιμές με φέτα
Τιμές με φέτα
Τιμές με φέτα
Τιμές με φέτα
Τιμές με φέτα
Τιμές με φέτα
Τιμές με φέτα
Τιμές με φέτα
Τιμές με φέτα
Τιμές με φέτα

 

4 σχόλια στο “Ή ψεύτης είναι ή … άσχετος! Ο ΣΥΡΙΖΑ “διασύρει” τον Μητσοτάκη: “Η λύση για πιο φθηνή φέτα είναι λιγότερη φέτα! 6,28 ευρώ κοστίζει το μισό κιλό…”

  1. Δεν θα τρώτε πολύ θα παχυνετε 50 γραμμάρια θα τρώτε. Κατάντια είναι αυτό που ζούμε. Κατάντια.

  2. Η ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ 5τη ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *