Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Η πρεσβεία του Ισραήλ αποδοκιμάζει το παραλήρημα του ραββίνου Φριζή αλλά για τον Αντιπρόεδρο Γεωργιάδη είναι “απλά άψογος”

Η πρεσβεία του Ισραήλ αποδοκιμάζει το παραλήρημα του ραββίνου Φριζή αλλά για τον Αντιπρόεδρο Γεωργιάδη είναι “απλά άψογος”

Ακραίες χαρακτηρίζει τις απόψεις του Ραββίνου Φριζή η πρεσβεία του Ισραήλ, “παραγνωρίζοντας” το γεγονός ότι ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και προσωπική επιλογή του Κυριάκου Άδωνις Γεωργιάδης τον βρήκε “απλά άψογο”. 

Η πρεσβεία του Ισραήλ καταδίκασε το κήρυγμα μίσους του Μορντεχάι Φριζή, τονίζοντας ότι τα όσα είπε με αφορμή την επίθεση του Ρουβίκωνα στο κτίριο της πρεσβείας είναι προσωπικές του απόψεις.

«Ο Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής (Mordechai Frizis), ο οποίος διαμένει στο Ισραήλ, ανάρτησε πρόσφατα ακραίες δηλώσεις στο youtube σχετικά με την επίθεση με μπογιές εναντίον της Πρεσβείας του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα για την οποία η οργάνωση Ρουβίκωνας ανέλαβε την πλήρη ευθύνη. Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα αποδοκιμάζει την ακραία ανακοίνωση του Ραβίνου Φριζή και δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για την δική του προσωπική άποψη η οποία ουδεμία σχέση έχει με την επίσημη θέση της Πρεσβείας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής είχε εκφραστεί με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά των μελών του Ρουβίκωνα, αποκαλώντας τους «αναρχοάπλυτους, θρασύδειλους, βρωμερούς τυπάκους και τύπισσες» και ισχυριζόμενος ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ τους έχουν ήδη “φακελωμένους”, αναφέροντας μεταξύ άλλων «αναρχοκουμούνια, σας φτύνουμε και τον Μαρξ, τον προδότη τον Εβραίο αντισημίτη, σας φτύνουμε και τον Μπακούνιν».

Μικρή λεπτομέρεια: ο κατά τα άλλα “λαλίστατος” στο Twitter Αντιπρόεδρος της ΝΔ διέγραψε λίγο αργότερα το tweet του όπου έγραφε ότι ο Φριζής είναι “απλά άψογος”, ίσως γιατί προκάλεσε αντιδράσεις, ίσως γιατί αντιλήφθηκε ότι παραήταν ακραία για να τα επικροτεί τα όσα παραληρηματικά είπε ο Ραββίνος.

Βέβαια, πολλοί χρήστες είχαν ήδη προλάβει να κρατήσουν “πειστήριο” για το tweet του (κάτι που τείνει να γίνει συνήθεια για τα tweet του Αντιπροέδρου της ΝΔ)…

πηγή: koutipandoras.gr

Leave a Reply

Top