Είστε εδώ
Home > FAQ news > Η Ντόρα βρήκε την ευκαιρία για “ρεβάνς”! Απάντησε σε Σαμαρά: “Όποτε η ΝΔ διευρύνθηκε, έγινε κυβέρνηση – Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον Κυριάκο μέσα στη ΝΔ”

Η Ντόρα βρήκε την ευκαιρία για “ρεβάνς”! Απάντησε σε Σαμαρά: “Όποτε η ΝΔ διευρύνθηκε, έγινε κυβέρνηση – Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον Κυριάκο μέσα στη ΝΔ”

Δεν ξεχνά την ήττα από τον Αντώνη Σαμαρά το 2010 στις εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στη ΝΔ μετά την αποχώρηση Καραμανλή, η Ντόρα Μπακογιάννη. Έτσι σηκώνοντας εκείνη το “γάντι” της αμφισβήτησης στις κινήσεις και τις επιλογές του προέδρου της ΝΔ, τόσο στον ανασχηματισμό, όσο και στα εθνικά αλλά και την πολιτική διεύρυνσης της ΝΔ, που έριξε ο πρώην Πρωθυπουργός με συνέντευξή του στα Νέα, η αδελφή του Πρωθυπουργού απάντησε ουσιαστικά προκαλώντας τον Αντώνη Σαμαρά να το τολμήσει…

Συγκεκριμένα η κ. Μπακογιάννη που αμέσως μετά την ήττα της στις εσωκομματικές το 2010 είχε αποχωρήσει από τη ΝΔ δημιουργώντας δικό της κόμμα (Δημοκρατική Συμμαχία) και επέστρεψε στις εκλογές του 2012 αφού το ΔΗ.ΣΥ είχε καταποντιστεί, απάντησε στον Αντ. Σαμαρά και στην διαφωνία του σχετικά με την πολιτική ταυτότητα που δίνει στο κόμμα ο Κυρ. Μητσοτάκης, πως “όποτε η ΝΔ διευρύνθηκε, έγινε κυβέρνηση”.

Η πρώην υπουργός αρχικά τόνισε ότι δεν θέλησε να αναφερθεί στις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού, ειδικά την ημέρα που ανακοινώθηκε η συμφωνία αμυντικής συνεργασίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Γαλλία, η οποία είναι κατά την ίδια η απάντηση σε πολλές από τις αιτιάσεις του κ. Σαμαρά.

Αναφορικά με τη διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας η κυρία Μπακογιάννη δήλωσε στον ΣΚΑΪ πως η παράταξη «δεν μπατάρει ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Είμαστε μία χαρά». «Ας μην ανησυχούν οι φίλοι μας στην αντιπολίτευση, η Νέα Δημοκρατία εκφράζει τον εαυτό της».

Δε νομίζω ότι κάποιος μπορεί να αμφισβητήσει τον πρωθυπουγό μέσα στη ΝΔ
Για το αν υπάρχουν εσωτερικά θέματα στη Νέα Δημοκρατία και για το αν μπορεί κάποιος τη δεδομένη στιγμή να αμφισβητήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η κυρία Μπακογιάννη απάντησε: «Δε νομίζω».

Πηγή: ethnos.gr

Leave a Reply

sixteen − fifteen =

Top