Είστε εδώ
Home > FAQ media > Η μεγάλη ώρα της πολιτικής δικαίωσης του Νίκου Παππά και του διαγωνισμού για τις άδειες πλησιάζει … Συνέντευξη “Εφ όλης της ύλης” στο “Ε” και την Αμαλία Κάτζου το βράδυ ( 19:40 ) της Κυριακής! (vid)

Η μεγάλη ώρα της πολιτικής δικαίωσης του Νίκου Παππά και του διαγωνισμού για τις άδειες πλησιάζει … Συνέντευξη “Εφ όλης της ύλης” στο “Ε” και την Αμαλία Κάτζου το βράδυ ( 19:40 ) της Κυριακής! (vid)

Η ώρα για το μεγάλο πολιτικό comeback του Νίκου Παππά, πλησιάζει όσο πλησιάζει και ή ώρα του διαγωνισμού ( για πρώτη φορά στα 40 χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης ) για την αδειοδότηση των καναλιών ( στις 11/1 η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στον διαγωνισμό από τους ενδιαφερόμενους) ! Ο ΥΠΨΗΠΤΕ που όλα αυτά τα χρόνια “στοχοποιηθηκε” όσο κανένας άλλος ( πλην του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ), ακριβώς γιατί “χτύπησε” την πιο “ευαίσθητη” χορδή του παλιού εκδοτικο-μηντιακού συστήματος, δικαιώνεται πλήρως πολιτικά, καθώς πλησιάζει η ώρα της τέλεσης του διαγωνισμού από το ΕΣΡ, με βάση το νόμο Παππά και “δεσμευτικό” πλαίσιο την αποτίμηση για πρώτη φορά της αξίας των τηλεοπτικών συχνοτήτων, για λογαριασμό του Κράτους ( 245 εκατ ευρώ!)

Ο Νίκος Παππάς την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στο LIVE NEWS WEEKEND του EPSILON στις 19:40, εφ´ όλης της ύλης συνέντευξη, στην Αμαλία Κάτζου., της οποίας το δελτίο του Σ/Κ («LIVE NEWS night weekend», κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 19:40 στο EPSILON!), αποτελεί την μεγάλη έκπληξη μέχρι τώρα της σεζόν, και αναδεικνυεται σε “κρυφό χαρτί” του καναλιού στην αναρρίχησή του στα μερίδια της τηλεθέασης, αλλά ( κυρίως ) και στην επιρροή του στην κοινή γνώμη!

Ο Νίκος Παππάς θα μιλήσει για το στοίχημα της κυβέρνησης για το τέλος των μνημονίων, το Σκοπιανό και τη στάση της αντιπολίτευσης, τις σχέσεις με την Τουρκία, αλλά και τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, λίγο πριν εκπνεύσει η σχετική προθεσμία.

Πηγή: enimerosi24.gr

2 thoughts on “Η μεγάλη ώρα της πολιτικής δικαίωσης του Νίκου Παππά και του διαγωνισμού για τις άδειες πλησιάζει … Συνέντευξη “Εφ όλης της ύλης” στο “Ε” και την Αμαλία Κάτζου το βράδυ ( 19:40 ) της Κυριακής! (vid)

  1. Γιά μαγαζί υγειονομικού ενδιαφέροντος(καφετέρια πχ.) θέλεις 20 εγκρίσεις.Για ένα γιατρείο 6. Για πτηνοτροφείο 17. Για τηλεοπτικό σταθμό ΜΗΔΕΝ. Ατιμή κενωνία!!!

Leave a Reply

Top