Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Η Μαρέβα ως … “Καλός Σαμαρείτης” !

Η Μαρέβα ως … “Καλός Σαμαρείτης” !

Όταν δεν ριτουιτάρει τον αντιπρόεδρο Άδωνι, τον Άρη Πορτοσάλτε, την ενημερωτική ζώνη του ΣΚΑΙ, το ομογάλακτο Πρωτο Θέμα και τον Κυριακο Μητσοτάκη, ή οταν δεν τουιταρει η ίδια κατα της Συμφωνίας των Πρεσπών γιατι δεν συμφωνεί με την σύνθετη ονομασία της γειτονικής χώρας ( παρα το οτι στην ιστοσελίδα της εταιρείας της αναφερόταν σκέτα ως Μακεδονία …), η Μαρεβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη … κάνει και καμιά φιλανθρωπία!

Εν προκειμένω … η Μαρέβα Γκραμπόφσκι βρέθηκε στη Σιάτιστα Κοζάνης την Κυριακή, συνοδεύοντας τον σύζυγό της, πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ακολούθησε ωστόσο το δικό της πρόγραμμα και βοήθησε τον σύλλογο «Καλό Σαμαρείτης». Και βεβαια κανείς δεν έχει αντίρρηση με την φιλανθρωπία, έστω κι αν συμπίπτει με … προεκλογική περίοδο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του συζύγου της προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτακη, ή εάν ασκείται σε περιγραμμα περιοχής και πολιτικού τάιμινγκ, με έντονη πολιτική αντιπαραθεση και συναισθηματική φόρτιση της κοινής γνώμης, εξαιτιας της Συμφωνίας των Πρεσπών, στην Δυτικη Μακεδονία και την Σιάτιστα

Γράφει λοιπόν στην ανάρτησή της η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη:

«Ο σύλλογος ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ φροντίζει να εκδηλώνει έμπρακτα την αγάπη του προς τον συνάνθρωπο, διανέμει καθημερινά 130 μερίδες φαγητού σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας. Εθελόντριες ακούραστα διακονούν στην κουζίνα του συλλόγου ώστε να φτάνει καθημερινά ένα πιάτο ζεστό φαγητό».

Με πληροφορίες από documentonews.gr

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

Top