Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Η Ζωή Κωνσταντοπούλου που δεν έχει πει τίποτα για την Μαρέβα, έβγαλε όλη της την “χολή” κατά της Μπέτυς Μπαζιάνα!

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου που δεν έχει πει τίποτα για την Μαρέβα, έβγαλε όλη της την “χολή” κατά της Μπέτυς Μπαζιάνα!

Μπορεί να μην έχει σχολιάσει καθόλου την οφ σορ της Μαρέβα Μητσοτάκη, τις μη δηλώσεις Πόθεν Εσχες με τη δικαιολογία οτι ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της Κυριάκο Μητσοτάκη, το διαμερισμα του Βολταίρου, την “επιτυχημένη” πορεία της Zeus and Dion και άλλα πολλά, αλλά δεν άφησε την ευκαιρία να μην σχολιάσει και μάλιστα με … πολύ “πίκρα” την πρώτη συνέντευξη της Μπέτυς Μπαζιάνα στην Εφημερίδα των Συντακτών! Ιδιαίτερη δε, όταν όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ο Αλέξης Τσίπρας, αυτός και η σύζυγός του Μπέτυ Μπαζιάνα είχαν και μακρόχρονες οικογενειακές-φιλικές σχέσεις πέρα από τις συντροφικές στον ΣΥΡΙΖΑ! Αλλά καθένας κρίνεται τελικά από τον κόσμο και όπως έχει γράψει και καποιος “κανείς δεν γελοιοποιείται από τις ιδιότητες που έχει, αλλά από εκείνες που προσποιείται … ότι έχει “!

Η ανάρτηση της κ Κωνσταντοπούλου στο twitter:

«Έβαλαν να μιλήσει την πρώην ασυμβίβαστη αριστερή, που θα χώριζε τον @atsipras αν υπέγραφε Μνημόνιο. Που τώρα πηγαίνει σε δεξιώσεις κ γίνεται καθηγήτρια στην…Κίνα. Κάπως πρέπει να ξεπληρώσει τις φωτ.ρυθμίσεις με τις οποίες ο άντρας της της χτίζει την καριέρα της. Θα επανέλθω»

Πηγή: koutipandoras.gr

Leave a Reply

Top