Είστε εδώ
Home > FAQ media > Η καλύτερη “Κατερίνα Ακριβοπούλου” είναι ο Γιώργος Μητσικώστας! Φρεσκάδα, παλιά καλή τηλεοπτική σάτιρα και άλλος αέρας στην ΕΡΤ από το “The Mitsi show”

Η καλύτερη “Κατερίνα Ακριβοπούλου” είναι ο Γιώργος Μητσικώστας! Φρεσκάδα, παλιά καλή τηλεοπτική σάτιρα και άλλος αέρας στην ΕΡΤ από το “The Mitsi show”

Η εκπομπή του Γιώργου Μητσικώστα “The Mitsi show” έφερε φρεσκάδα στην ΕΡΤ1. Αυτή τη στιγμή στο εύφλεκτο τοπίο της τηλεόρασης, η ΕΡΤ είναι ο μοναδικός φορέας που μεταδίδει σατιρικό πρόγραμμα, ενώ ο Γ. Μητσικώστας που πρόσφατα έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική ,με τη συμμετοχή στην ταινία “1968”, κάνει μια από τις καλύτερες του δουλειές στην τηλεόραση.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν διστάζει να ασχοληθεί και με τους ισχυρούς τηλεσχολιαστές της ιδιωτικής τηλεόρασης και φυσικά με πρόσωπα της πολιτικής ζώης. Στα highlights της πρώτης εκπομπής το ξεκίνημα με την… ελευθερία έκφρασης στην “Αγία Παρασκευή”, η απολαυστική μίμηση του Μπάμπη Παπαδημητρίου από το δελτίο του ΣΚΑΙ, αλλά και της Ακριβοπούλου από την εκπομπή της ΕΡΤ1.

Πηγή: typologies.gr

One thought on “Η καλύτερη “Κατερίνα Ακριβοπούλου” είναι ο Γιώργος Μητσικώστας! Φρεσκάδα, παλιά καλή τηλεοπτική σάτιρα και άλλος αέρας στην ΕΡΤ από το “The Mitsi show”

Leave a Reply

Top