Είστε εδώ
Home > FAQ news > Η Φώφη Γεννηματά αφού πρώτα πήγε στη διχαστική “φιέστα” Μητσοτάκη στη Marfin, τώρα ανακαλύπτει ότι “η κυβέρνηση ακολουθεί δρόμο πόλωσης και διχασμού”!

Η Φώφη Γεννηματά αφού πρώτα πήγε στη διχαστική “φιέστα” Μητσοτάκη στη Marfin, τώρα ανακαλύπτει ότι “η κυβέρνηση ακολουθεί δρόμο πόλωσης και διχασμού”!

Το Σάββατο έσπευσε – προφανώς υποχωρώντας σε αφόρητες πιέσεις – να γίνει τμήμα του “καμβά” του διχασμού, που επιχείρησε να στήσει ο Πρωθυπουργός με αφορμή την μνημη των θυμάτων της MARFIN, αλλά σήμερα εξαπέλυσε επίθεση με ανάρτησή της στο Twitter, κατά της κυβέρνησης για “τάσεις αλαζονείας, αυταρχισμού και επικοινωνιακή εκμετάλλευση” και προειδοποίησε για έναν νέο διχασμό που είναι προ των πυλών! Παράλληλα επεσήμανε οτι όλα και όλοι θα κριθούν στον τομέα της Οικονομίας, επιχειρώντας να χαράξει και εσωκομματικά τις “κόκκινες γραμμές” με την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Την αυταρχική καταστολή των κινημάτων διαμαρτυρίας και την εγκατάλειψη των αδύναμων στην επερχόμενη οικονομική κρίση…

“Ένας νέος διχασμός είναι προ των πυλών. Η Κυβέρνηση εμφανίζει όλο και περισσότερο τάσεις αλαζονείας και αυταρχισμού. Με επικοινωνιακή εκμετάλλευση κάθε γεγονότος με τη βοήθεια όσων, με το αζημίωτο, τη λιβανίζουν. Με πελατειακές λογικές, χωρίς προσχήματα, που οδηγούν σε εξυπηρετήσεις ημετέρων, αδιαφανείς συμβάσεις. Προκλητικές αποφάσεις στην παιδεία, στο μεταναστευτικό, στο περιβάλλον, στον κατώτερο μισθό χωρίς κανένα προηγούμενο διάλογο. Με ανεπαρκή μέτρα που αφήνουν το βάρος της κρίσης στους πιο αδύναμους. Με αδικαιολόγητη συχνά βία στις πλατείες, χωρίς μέτρα πρόληψης.

Η πολιτική αυτή είναι στη φύση της συντηρητικής παράταξης που κάθε φορά που αισθάνονται ισχυροί, λόγω συγκυρίας, εγκαταλείπουν το προσωπείο της συναίνεσης και του φιλελευθερισμού. Μόνο που δεν καταλαβαίνουν ότι τα δύσκολα για την κοινωνία και την οικονομία είναι μπροστά και τότε θα κριθούμε τελικά όλοι.” γραφει στην ανάρτησή της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

One thought on “Η Φώφη Γεννηματά αφού πρώτα πήγε στη διχαστική “φιέστα” Μητσοτάκη στη Marfin, τώρα ανακαλύπτει ότι “η κυβέρνηση ακολουθεί δρόμο πόλωσης και διχασμού”!

Leave a Reply

two × 2 =

Top