Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Οι εκτελεστές δεν φορούσαν κουκούλες και είχαν ραντεβού με το θύμα”! Νεότερες πληροφορίες

“Οι εκτελεστές δεν φορούσαν κουκούλες και είχαν ραντεβού με το θύμα”! Νεότερες πληροφορίες

Σύμφωνα με νεότερς πληροφορίες σχετικά με τη εν ψυχρώ ( κατ άλλους “επαγγελματική”…) εκτέλεση του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154 στο κέντρο της Αθήνας, οι δύο εκτελεστές είχαν προγραμματισμένο ραντεβού με τον δικηγόρο. Χτύπησαν το κουδούνι του γραφείου και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο της Ασκληπιού 154 και στη συνέχεια είχαν συζήτηση με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και τον συνεργάτη του για υπόθεση που αφορούσε αλλοδαπούς.

Οι δύο δολοφόνοι μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ζήτησαν από τον συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου να βγει από την αίθουσα με την πρόφαση ότι ήθελαν να συζητήσουν κάτι προσωπικά.

Μόλις αποχώρησε ο συνάδελφος του δολοφονηθέντος, οι δύο άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο στο κεφάλι και στην κοιλιά και τον σκότωσαν καις τη συνέχεια έφυγαν τρέχοντας. «Βοήθεια, μας σκοτώνουν» άκουσαν κατά πληροφορίες άνθρωποι που βρίσκονταν σε διπλανό διαμέρισμα του 1ου ορόφου της Ασκληπιού 154, αλλά δεν ανέφεραν πυροβολισμούς, στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι οι δράστες ενδεχομένως χρησιμοποίησαν όπλα με σιγαστήρα.

Πηγή: koutipandoras.gr

Leave a Reply

Top