Είστε εδώ

Η έγκυρη και ( κυρίως ) εύστοχη MRB. Ποια ήταν η τελική της πρόβλεψη δύο ημέρες πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου

” Οριακό προβάδισμα, με 0,5%, εμφανίζει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, σε δημοσκόπηση της MRB για το Star, ενόψει των εκλογών. Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 27,4% έναντι 26,9% της ΝΔ. Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 5,9%, ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 5%, Ποτάμι και ΚΚΕ με 4,9%. Η Ένωση Κεντρώων ανέρχεται στο 3,2%, η Λαϊκή Ενότητα στο 3,1% ενώ οι ΑΝΕΛ φτάνουν στο 2,6%…” ( Πηγή: newspost.gr )
Οι επιτυχεις προβλεψεις της MRB, που προέβλεψε μαχη στηθος με στηθος μολις δυο μερες πριν τις εκλογες ( 18 Σεπτεμβρίου ), δεν σταμάτησαν μόνο στο πρώτο δίδυμο ( ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ ). Συνεχίστηκαν και στα άλλα κόμματα, όπου – κατά σύμπτωση, πάντα – πάλι η αστοχία στην πρόβλεψη, έγινε εις βάρος του κυβερνητικού εταίρου, του ΣΥΡΙΖΑ, των Αν.Ελλ ! Για τους οποίους προέβλεπε ότι με το ζόρι ” φτάνουν ” το 2,6% και άρα δεν θα έμπαιναν στη Βουλή, με αποτέλεσμα ο Τσίπρας να έπρεπε να συμβιβαστεί με πιο … ” οικουμενικό ” σχήμα συνεργασίας.. Είδατε, κάτι συμπτώσεις, που επαναλαμβάνονται; Είναι αυτό που φωνάζει και τώρα ο κ Χατζηνικολάου. Να προχωρήσει η χώρα με … ” Οικουμενική ” κυβερνητική συνεργασία !!!

pm
Βγάζει μια ” ξυνίλα “ ο Νίκος τον τελευταίο καιρό. Σαν το παιδάκι, που ” κάτι ” … δεν του έκατσε και … ” στράβωσε “! Και παράλληλα, μια ξαφνική ” γλυκύτητα ”  …  για ” Οικουμενικές ” !
Πάντως, παιδιά,” Στο ίδιο έργο θεατές ” και μάλιστα, δεύτερη και τρίτη και τέταρτη και … φορά, δεν θα γίνουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *