Είστε εδώ

«Η διοίκηση της ΕΣΗΕΑ κι εσύ προσωπικά φέρετε την ευθύνη για το τέλος του Documento»! Η επιστολή Βαξεβάνη με τη θλιβερή ανακοίνωση του τέλους

“Kαλύτερα να σε φάνε λιοντάρια από το να σε γρατζουνάνε μαϊμούδες και κοριοί”.

“Μαύρη” ημέρα για την ενημέρωση με την επιστολή του εκδότη στην οποία αναγγέλλει την αναστολή κυκλοφορίας της έντυπης έκδοσης.

Ο Κώστας Βαξεβάνης έστειλε χθες προσωπική επιστολή στην Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου και, όπως γράφει, την καθιστά προσωπικά υπεύθυνη για το μέλλον της εφημερίδας.

Μιλήσαμε μαζί του και αποδίδει, τόσο σε αυτή όσο και στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, υπόγειες μεθοδεύσεις για το κλείσιμο του Documento. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο εκδότης της εφημερίδας, «κάνουν θέμα μια νόμιμη καταγγελία σύμβασης εργαζόμενου η οποία μάλιστα δεν γίνεται στο πλαίσιο περικοπών αλλά αντικαθίσταται από άλλον εργαζόμενο». Η απόλυση για την οποία γίνεται λόγος είναι της Αφροδίτης Ερμίδη, συντάκτριας από το πολιτιστικό ρεπορτάζ.

Χωρίς καν να τον ρωτήσουν, προσθέτει, τον κατηγορούν για μη αποδεκτή απόλυση. Και καταλήγει ο Κώστας Βαξεβάνης: «Σκοπός τους είναι να μου αφαιρέσουν το δικαίωμα να διοικώ την εταιρεία μου, πράγμα το οποίο δεν μπορώ να αποδεχτώ». Και τους αποδίδει την ευθύνη για το «τέλος» όπως, γράφει, χαρακτηριστικά.

Οι εργαζόμενοι του Documento ενημερώθηκαν χθες για το τέλος της εφημερίδας από τον ίδιο τον Κώστα Βαξεβάνη.

Είναι μία θλιβερή είδηση. Και θα ήταν θλιβερή για οποιαδήποτε εφημερίδα και αν μιλάγαμε, δεν υπάρχει διάκριση σε τέτοιες περιπτώσεις.

 

Πηγή: e-tetradio.gr

Μια σκέψη στο “«Η διοίκηση της ΕΣΗΕΑ κι εσύ προσωπικά φέρετε την ευθύνη για το τέλος του Documento»! Η επιστολή Βαξεβάνη με τη θλιβερή ανακοίνωση του τέλους

  1. Μόνο οργή και θυμό για το πως ένα “καθεστώς” μας οδηγεί μέρα με την μέρα στην ανελευθερια, και στην πλήρη απαξιωση κάθε δημοκρατικού δικαιώματος…ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ!!! ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *