Είστε εδώ
Home > FAQ media > Η Δημόσια ΕΡΤ και οι εργαζόμενοί της απάντησαν με τον καλύτερο τρόπο στους “νοσταλγούς’ του “μαύρου”!

Η Δημόσια ΕΡΤ και οι εργαζόμενοί της απάντησαν με τον καλύτερο τρόπο στους “νοσταλγούς’ του “μαύρου”!

όλα ζωντα΄να από τη δημίσια ΕΡΤ από τις 4 τα ξημερώματα, για την ιστορική συνάντηση Ντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν, που έφερε μια συμγωνία που αν τηρηθεί, σημαίνει αλλαγη σελίδας στον πλανήτη!

Την ημερα της επετείου του “μαυρου” στη Δημοσια Τηλεοραση πριν από 5 χρόνια από την κυβερνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ( Σαμαρα-Βενιζέλου) και ενώ ακόμα και αυτη την ημέρα οι εργαζόμενοί της δέχονταν νεες επιθέσεις και απειλές, για “νέο μαυρο”, από τους πρωτεργάτες εκείνου του πραξικοπήματος κατα της ελευθερης ενημερωσης, αλλά και τους σημερινούς εκπροσώπους τους, η ΕΡΤ έδωσε εκ νεου διαπιστευτηρια κορυφαίου δικτύου στον πλανήτη, καλύπτοντας ζωντανα καθε λεπτό του κοσμοιστορικου γεγονότος στην Σιγκαπούρη!

Σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ και η συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ. Το ιστορικό γεγονός της συνάντησης του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονκ Ουν καλύφθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ1, πριν ακόμη χαράξει με τον απεσταλμένο της δημοσιογράφο Δημήτρη Απόκη, ενώ την έκτακτη εκπομπή παρουσίασαν ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και η Μαρία Κονταξή.

 

Πηγή: typologies.gr

Leave a Reply

Top