Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > “Η διαφορά δεξιάς και αριστεράς στην εξουσία είναι αυτό το αμισθί” (Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς;, του Νίκου Μωραΐτη)

“Η διαφορά δεξιάς και αριστεράς στην εξουσία είναι αυτό το αμισθί” (Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς;, του Νίκου Μωραΐτη)

Δυστυχώς δεν είναι έτσι αν έτσι νομίζετε. Η κοινή γνώμη βομβαρδίζεται τις τελευταίες μέρες με την… οικογενειοκρατία ΣΥΡΙΖΑ, τα τρολ ποστάρουν, ο κόσμος στις διακοπές του διαβάζει μόνο τους τίτλους μεταξύ ξαπλώστρας και θάλασσας, οι εντυπώσεις δημιουργούνται εύκολα.

«Ο Νίκος Παππάς βόλεψε τον Στέλιο Παππά». «Ο γιος διόρισε τον πατέρα». Αλήθεια, τι διορισμός είναι αυτός; Τι βόλεμα είνα αυτό; Να κάνουμε μερικές χρήσιμες συγκρίσεις;

«Βόλεμα», λοιπόν, και «διορισμός» συγγενούς επί ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει να τοποθετείς ΑΜΙΣΘΙ ένα ιστορικό στέλεχος σε έναν αμαρτωλό οργανισμό προκειμένου να τον ξεβρωμίσει. Όσο για το «αμαρτωλό» του πράγματος, όλοι οι μη διαπλεκόμενοι, ανεξαρτήτως πολιτικού χρώματος, συμφωνούν ότι στον ΟΑΣΘ στήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα γαλαζοπράσινα πλιάτσικα στη χώρα.

Πάμε τώρα στην αντίπερα όχθη. Τι σημαίνει διορισμός επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ; Βάζεις τη μισή οικογένειά σου στο δημόσιο ή τηλεφωνείς στους επιχειρηματίες που διαπλέκονται μαζί σου και κάνεις άλλο ένα ωφέλιμο deal. Ποτέ αμισθί. Πάντα με μισθό που δεν θα δει κανείς άλλος ποτέ. Έτσι χτίζονται οι σχέσεις, έτσι οικοδομείται η διαπλοκή 40 χρόνων.

Η διαφορά μεταξύ δεξιάς και αριστεράς στην εξουσία είναι αυτό το «αμισθί«. Το «αμισθί» μου μετατρέπει ευθέως τη λαμογιά σε προσφορά. Στα site της διαπλοκής, στα κανάλια της διατεταγμένης ενημέρωσης το «αμισθί» αποκρύπτεται. Έτσι διαβάζεις ότι ο γιος βόλεψε τον πατέρα. Το διαβάζεις και το ποστάρεις κι εσύ με τη σειρά σου. Κι ύστερα κάνεις μία βουτιά στη θάλασσα με το ροζ φλαμίνγκο της άγνοιας.

δημοσιεύτηκε στο altsantiri.gr 

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

One thought on ““Η διαφορά δεξιάς και αριστεράς στην εξουσία είναι αυτό το αμισθί” (Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς;, του Νίκου Μωραΐτη)

  1. ή για πολυ ηλιθιους μας περνατε, ή ειστε εσείς και δεν φτανει παραπέρα το μυαλό σας
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ υπηρεσίες, θέλουμε ΙΚΑΝΟΥΣ
    Αν ο Παπάς θαυμαζει τον μπαμπά του σαν καλό παιδί, εμεις τι akribvw εχουμε να θαυμασουμε
    Δεν μπορω να σας κατηγορήσω καν πλέον, όλα ειναι μάταια με σας, αυτο είναι
    Επίσης ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ επιδοματα και συσσίτια, γκέγκε;

Leave a Reply

Top