Είστε εδώ
Home > FAQ news > Η αρχή του τέλους Τραμπ! Ακόμα κι αν γλυτώσει το αξίωμά του ΔΕΝ θα ξαναεκλεγεί ποτέ!!! Η Νάνσι Πελόζι (ΠτΒ) ανακοίνωσε την παραπομπή Τραμπ

Η αρχή του τέλους Τραμπ! Ακόμα κι αν γλυτώσει το αξίωμά του ΔΕΝ θα ξαναεκλεγεί ποτέ!!! Η Νάνσι Πελόζι (ΠτΒ) ανακοίνωσε την παραπομπή Τραμπ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ζήτημα της αποπομπής του Ντόναλντ Τραμπ αφού η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων που ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς, Νάνσι Πελόζι ανακοίνωσε την αποπομπή του Αμερικανού προέδρου, λέγοντας πως υπάρχουν επαρκή στοιχεία εναντίον του.

Αυτό, σύμφωνα με ειδικούς σημαίνει ότι οι Δημοκρατικοί θα ψηφίσουν για την παραπομπή του Προέδρου πριν τελειώσει το 2019.

«Η δημοκρατία μας είναι αυτό που διακυβεύεται, ο πρόεδρος δεν μας αφήνει άλλη επιλογή παρά να δράσουμε» δήλωσε η Νάνσι Πελόζι και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, αλλά με αυτοπεποίθηση και ταπεινότητα ζητώ σήμερα από τους εκπροσώπους μας να προχωρήσουν με τη διαδικασία των άρθρων αποπομπής».

Η Νάνσι Πελόζι προβαίνει σε αυτές τις δηλώσεις υποστηρίζοντας ότι οι ερευνητές έχουν επαρκή στοιχεία που δείχνουν ότι ο Τραμπ έκανε κατάχρηση εξουσίας για δικά του πολιτικά οφέλη και έτσι καταπάτησε τον όρκο του στο Σύνταγμα.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μία μόλις ημέρα αφότου η η υπόθεση πήγε στην Επιτροπή Δικαστικών Δικαστηρίων.

Οι Δημοκρατικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να παραπέμψουν τον Ντόναλντ Τραμπ για κατάχρηση εξουσίας, παρεμπόδιση της δικαιοσύνης και παρεμπόδιση του έργου του Κογκρέσου.

Νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο χαρακτήρισε “εντελώς λάθος” την έκθεση που δημοσιοποιήθηκε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα σχετικά με την έρευνα για ενδεχόμενη παραπομπή του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη δικαιοσύνη. (πηγή: Documentonews.gr)

ΥΓ: Κατάλαβαν τωρα μερικοί στην Ελληνική κυβερνηση που πιάστηκαν στον ύπνο, γιατι έσπευσε ο Ερντογάν που έχει μονο συμμαχο στο κατεστημένο των ΗΠΑ τον Τραμπ, να κηρυξει την Συμφωνία με τη Λιβυη που διαμοιράζει ελληνική ΑΟΖ; Σε λίγον καιρο θα βρεθεί μονος ο Τουρκος Πρόεδρος σε αυτην του την κίνηση. Τοτε θα δούμε την πραγματική αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης απέναντί του να “πάρει το αίμα μας” πίσω…

Leave a Reply

fourteen − four =

Top