Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > Η αποθέωση του #fake ! ( Δήμαρχος, πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ, πρόεδρος του ΙΣΑ, πρόεδρος … γενικα!)

Η αποθέωση του #fake ! ( Δήμαρχος, πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ, πρόεδρος του ΙΣΑ, πρόεδρος … γενικα!)

Για fake καταγγελίες ενός fake αντιπεριφερειάρχη κάνει λόγο ο πολυθεσίτης δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος παράλληλα πολλών φορέων Γ. Πατούλης, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σχετικά με τις ολιγωρίες του στην υπόθεση του ρέματος Σαπφούς στο Μαρούσι.

Είναι προφανές ότι κάποιος /οι του έμαθαν μια νέα λέξη: «fake». Ας μάθει λοιπόν να τη χρησιμοποιεί, ξεκινώντας από τον εαυτό του.

Fake πρόεδρος του συλλογικού αντιπροσωπευτικού οργάνου των Δημάρχων της Ελλάδας που το έχει υποβαθμίσει σε όχημα των προσωπικών του φιλοδοξιών, Fake πρόεδρος του ΙΣΑ που στο άκουσμα ότι δήθεν βρέθηκε δονάκιο … χολέρας, ασχολήθηκε με αυτό θέμα, μόλις… 2 24ωρα (όσο δηλαδή κράτησε η … “επιδημία” στα πρωτοσέλιδα συγκεκριμένων εφημερίδων και ιστότοπων)…. Μοναδικό δηλαδή φαινόμενο στα παγκόσμια ιατρικά δεδομένα. “Επιδημία” χολέρας που διαρκεί 2 24ωρα !!!

Καρα-fake πρόεδρος μιας σειράς άλλων οργανώσεων που τα χρησιμοποιεί ως εργαλεία προσωπικής πολιτικής ανέλιξης, λουστράροντας την προσωπική του εικόνα.

Κοινώς δηλαδή πολύ image, με άπειρες φωτογραφίες – από τη Μάνδρα στο στυλ «τώρα βοηθάω τους πληγέντες» με μπλουτζίν, μποτάκια, ή να χορεύει μετά της συμβίας του σε πλατώ τηλεοπτικής εκπομπής μεγάλου καναλιού (ήταν να παίξει την Πέμπτη της τραγωδίας αλλά δεν έπαιξε, «προσεχώς» λοιπόν).

Μπορεί έτσι να διοικεί κανείς ; Αμέ.

Σε ένα fake περιβάλλον, όπου η χολέρα είναι παιχνίδι, και η πραγματικότητα απλή αφορμή για στημένες φωτογραφίες.

Το κορίτσι με το τατουάζ

Leave a Reply

Top