Είστε εδώ

Η απάντηση του Γ. Καπουτζίδη στα σενάρια περί υποψηφιότητάς του στις επερχόμενες εκλογές: «Ανήκω στις γάτες μου! Πουθενά αλλού!»

“Φωτιά” πήρε το twitter από το ερώτημα που εβαλε η στήλη ΑΙΧΜΕΣ του, έγκυρου περί τα μηντιακά και όχι μόνον, typologies.gr σχετικά με το αν ο γνωστός δημιουργός και άνθρωπος της Τέχνης και του Πολιτισμού έχει προσεγγιστεί για να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές. Το ερώτημα αναδημοσίευσε και το The FaQ.

Ο ίδιος ο δημιουργός απάντησε στα εκατοντάδες μηνύματα που δέχθηκε  μέσω Twitter, για το πως είναι δυνατόν να είναι με την ΝΔ,  πως “δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί με την πολιτική” και “καμία όρεξη να ενταχθεί σε κάποιο κόμμα” προσθέτοντας την επωδό “τι δεν καταλαβαίνεται”.

«Έχω δηλώσει δεκάδες φορές ότι δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με την πολιτική και καμία όρεξη να ενταχθώ σε κανένα κόμμα! Τι δεν καταλαβαίνετε;», έγραψε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης σε story του στο Instagram.

«Ανήκω στις γάτες μου! Πουθενά αλλού!», συνέχισε με ένα δεύτερο story στο Instagram.

«Εν τω μεταξύ, επειδή είχα πρόβα μέχρι αργά, τώρα κατάλαβα τι έγινε. Για να βρίσεις κάποιον στα social media, δε χρειάζεται να πει ή να κάνει κάτι. Απλώς πρέπει να έχεις εσύ, μέσα σου, την ανάγκη να βρίσεις», είπε σε νέο του story o ηθοποιός, αναφερόμενος στη χιονοστιβάδα σχολίων στο Twitter σχετικά με την παραπάνω φημολογία.

Καπουτζίδης

– Διαβάστε: Υποψήφιος με τη ΝΔ στις εκλογές ο Γ. Καπουτζίδης;

Επανέρχεται σήμερα στο θέμα η στήλη ΑΙΧΜΕΣ στο typologies.gr :

Χθες αναρωτηθήκαμε από τη στήλη αν θα είναι ο Γ. Καπουτζίδης υποψήφιος με τη ΝΔ.

Σταθερός παρουσιαστής της Eurovision στην  ΕΡΤ, ακόμη και πρόσφατα που άφησε την κρατική τηλεόραση (Ο Δρόμος προς το Τόκιο) και πήγε τη σειρά του “Σέρρες” στον ΑΝΤ1, ήταν ο άνθρωπος που υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό, ως συντονιστής στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια της Microsoft.

Απεναντί τους ήταν ο επίσης δημοφιλής και σιωπηλός για το σκάνδαλο των υποκλοπών Κυριάκος Πιερρακάκης.

Παρένθεση. Κύλησε και ο Σεπτέμβριος και δεν βγήκαν οι εκκαθαρίσεις για τους ελεύθερους επαγγελματίες από την ΗΔΙΚΑ.

Ο φορέας σχετίζεται άμεσα με τον ΕΦΚΑ και το ασφαλιστικό, όμως δεν ανήκει στον Κ. Χατζηδάκη, αλλά στον Κ. Πιερρακάκη. O τελευταίος μέσω του “Βήματος” την περασμένη Κυριακή έκανε εξαγγελίες για …άλλα

Το γεγονός αυτό, προκάλεσε έναν ακόμη εκνευρισμό στους υπουργούς της ΝΔ που εργάζονται κανονικά

Επιστροφή στον Γ. Καπουτζίδη.

Ο ίδιος ο δημιουργός απάντησε στα εκατοντάδες μηνύματα που δέχθηκε  μέσω Twitter, για το πως είναι δυνατόν να είναι με την ΝΔ,  πως “δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί με την πολιτική” και “καμία όρεξη να ενταχθεί σε κάποιο κόμμα” προσθέτοντας την επωδό “τι δεν καταλαβαίνεται”.

Επειδή όμως καταλαβαίνουμε, έγινε η ερώτηση από τη στήλη, χθες. Αλλιώς πως βρέθηκε  ο παρουσιαστής ,εκεί, απέναντι από τον Πρωθυπουργό;

Η κυβερνώσα παράταξη κινείται στο χώρο του θεάματος, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει να δει γιατί ορισμένα από τα στελέχη του στηρίζουν ΝΔ περισσότερο και από το Λοβέρδο.

Υπάρχει και συνέχεια στις κρούσεις για κάθοδο στον πολιτική από την γαλάζια παράταξη σε ανθρώπους της τηλεόρασης.

Η δημοφιλέστερη γιαγιά της ελληνικής μυθοπλασίας είναι στο επίκεντρο και η συζήτηση γίνεται για την εκλογική περιφέρεια που θα διαλέξει, καθώς η ΝΔ φιλοδοξεί να διεκδικήσει με αξιώσεις με την επιλογή αυτή νομό της Κρήτης.

Υπάρχει άλλωστε και παρελθόν, με συνεργασία στην Αθήνα χρόνια πολλά πριν. Η καλύτερη καμπάνια θα είναι το prime time.

Υπό αυτή την έννοοια είναι μπροστά ο Ν. Μηταράκης.

Στις εκλογές που έρχονται οι σειρές θα βγάλουν βουλευτές.

Οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να δουλέψουν περισσότερο. Από το συγκρότημα που βρίσκεται στο μεγάλο λιμάνι της χώρας θέλει να πολιτευεί με το ΠΑΣΟΚ, δημοσιογράφος που έχει ήδη περάσει από ένα κόμμα.

One thought on “Η απάντηση του Γ. Καπουτζίδη στα σενάρια περί υποψηφιότητάς του στις επερχόμενες εκλογές: «Ανήκω στις γάτες μου! Πουθενά αλλού!»

  1. ΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΕ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.