Είστε εδώ
Home > FAQ media > Η απάντηση της “Εφημερίδας των Συντακτών” στο εξώδικο της Μαρέβας

Η απάντηση της “Εφημερίδας των Συντακτών” στο εξώδικο της Μαρέβας

Τη δική της απάντηση στο εξώδικο της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, η οποία υποστηρίζει ότι είναι «βιασμός και κακοποίηση της αλήθειας η διάδοση» ότι γνωρίζει τον επιχειρηματία Τζον Σφακιανάκη και κάνει λόγο για «κρουνό στοχευμένων ψευδών» εναντίον της, που «τείνει να καθιερωθεί ως επίσημη κυβερνητική πολιτική», έδωσε η “Εφημερίδα των Συντακτών:

“Θεωρούμε πως η κ. Γκραμπόφσκι έχει διαβάσει προσεκτικά το δημοσίευμά μας. Συνεπώς γνωρίζει ότι ουδέποτε γράφτηκε στο ρεπορτάζ μας με τίτλο «Τι συνδέει τον Τζ. Σφακιανάκη με τη Μαρέβα» ότι οι δύο επιχειρηματίες γνωρίζονται ή ότι έχουν συνεργαστεί.

Για την ακρίβεια αναφέραμε ότι «η Μαρέβα Μητσοτάκη κατέχει τη θέση της αντιπροέδρου της Endeavor Greece» και ότι «η ιστοσελίδα του σαουδαραβικού παραρτήματος εμφανίζει ως στέλεχός του τον Τζον Σφακιανάκη».

Ως εκ τούτου συμπεραίνουμε πως η εξώδικη δήλωσή της δεν συνιστά προσπάθεια αποκατάστασης της αλήθειας για το πρόσωπο και τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, αλλά παραπέμπει σε πολιτικές τακτικές που αποτελούν ουσιαστικά προσπάθεια φίμωσης και λογοκρισίας της εφημερίδας μας”.

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top