Είστε εδώ
Home > FAQ news > Η αντιπολίτευση κινείται στα όρια του “γραφικού” – Τη ΝΔ κουμαντάρουν ακροδεξιοί και νεοφιλελεύθεροι φανατικοί !

Η αντιπολίτευση κινείται στα όρια του “γραφικού” – Τη ΝΔ κουμαντάρουν ακροδεξιοί και νεοφιλελεύθεροι φανατικοί !

Ερωτηθείς για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το διαρκές αίτημα για εκλογές ο κ. Τζανακόπουλος απαντά «η αντιπολίτευση της ΝΔ νομίζω ότι αγγίζει πλέον τα όρια της γραφικότητας, αν δεν τα ξεπερνά. Ο αρχηγός της έχει επιλέξει την πορεία του, έχει επιλέξει τους συμμάχους του, έχει μετουσιώσει τη ΝΔ σε ένα κομματικό υβρίδιο, σε ένα συνονθύλευμα ακροδεξιάς και νεοφιλελευθερισμού και προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι προσγειώθηκε στη χώρα τον Ιανουάριο του 2015.

Ας ακολουθήσει την πορεία που χάραξε και ας συνεχίσει να ζητάει εκλογές.

Η χώρα θα οδηγηθεί στις κάλπες στη λήξη της θητείας της παρούσας κυβέρνησης, το φθινόπωρο του 2019»

Καταλήγοντας τη συνέντευξη του στην εφημερίδα « Ελευθερία» της Λάρισας ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος σημειώνει «οι πολίτες το 2019 θα αποφασίσουν για το εάν θέλουν η χώρα να συνεχίσει να πορεύεται με σχέδιο ή εάν θα επιστρέψουμε στην εποχή των κολλητών, των σκανδάλων και της διαφθοράς. Και όλα αυτά δεν έχουν σχέση με τις μνημονιακές υποχρεώσεις και οι πολίτες και το γνωρίζουν και το αντιλαμβάνονται

Πηγή: koutipandoras.gr

Leave a Reply

Top