Είστε εδώ

Η ανθρώπινη πλευρά μιας συνέντευξης και η μισή σοκολάτα…

Λένε πως οι ήρωες είναι συνήθως οι ” άνθρωποι της διπλάνής πόρτας “. Όχι εκείνοι που γεννήθηκαν μέσα σε πορφυρά δωμάτια και μεγάλωσαν και εκπαίδευτηκαν προετοιμαζόμενοι για να καθήσουν μια μέρα στην ” αίθουσα του θρόνου “! Αλλά τα απλά παιδιά της γειτονιάς, του δημόσιου σχολείου, του πανεπιστημίου ακόμα και της κοπάνας από το μάθημα. Όπως αποκάλυψε, στο παρασκήνιο της χθεσινής συνέντευξης στον Ενικό του Πρωθυπουργού, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Αλέξης Τσίπρας, όταν έφθασε ( μία ώρα πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ) στο στούντιο, είχε ήδη 17 ώρες “στο πόδι” και ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα ημέρας, πίσω του. Ο Πρωθυπουργός είχε σηκωθεί στις 7 το πρωί της Δευτέρας και όταν έκλεισε η εκπομπή, μετά από τρεις ώρες διαρκούς βομβαρδισμού από τον παρουσιαστή αλλά και το κοινό, είχε συμπληρώσει 20 ώρες χωρίς ανάπαυλα, παρά μόνο τον 20λεπτο μεσημεριανό περίπατο στον Εθνικό Κήπο, με τον Νίκο Παππά, που τον ακολούθησε το γνωστό εξώδικο στον ΔΟΛ!
Αποτέλεσμα αυτής της φυσιολογικής κόπωσης του οργανισμού, ήταν, όπως αποκάλυψε σήμερα ο Νίκος Χατζηνικολάου, να ζητήσει ο Πρωθυπουργός, πριν καθήσει στην καρέκλα του, … λίγη σοκολάτα! Την υπογλυκαιμία, μετά από 20 ώρες συνεχούς έντασης, την αντιμετώπισε ο Αλέξης Τσίπρας με μισή πλάκα Lacta, που είχε στην τσάντα της κάπποια από τις κοπέλες του μακιγιάζ και μερικά ποτήρια νερό, επί σκηνής. Μάλιστα, ήταν τόσο έντονη η προσπάθεια του Τσίπρα να ανταποκριθεί σε όλες τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου αλλά και του κοινού, που τελικά, πάλι όπως αποκάλυψε ο Χατζηνικολάου, στο τελευταίο διάλειμμα. ζήτησε να του δώσουν και την άλλη μισή πλάκα σοκολάτας, υποσχόμενος να ” επανορθώσει”…
Κατά τα άλλα και παρά το ότι το … κοινό της εκπομπής, έμοιαζε να έχει ξεμείνει από το … προηγούμενο καστινγκ ( του Κυριάκου ), κατά κοινή ομολογία, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έδωσε συνέντευξη, αλλά ρεσιτάλ ! ( Στο οποίο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες οι … γάτες Ιμαλαίων )….

2 σχόλια στο “Η ανθρώπινη πλευρά μιας συνέντευξης και η μισή σοκολάτα…

  1. Που τα σκεφτήκατε και τα γράψατε αυτά τα κουλά? Σας πήρε πολύ κόπο? Από γλιψιμο πάντως καλά πατε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *