Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Η ΑΛΗΘΕΙΑ για το oncotype ( εξέταση για τον καρκίνο του μαστού) και η αναλγησία των ΜΜΕ που πήγαν να σπεκουλάρουν σε ένα ευαίσθητο ζήτημα! Επεκτείνει την ηλικιακή κάλυψη το Υπουργείο !

Η ΑΛΗΘΕΙΑ για το oncotype ( εξέταση για τον καρκίνο του μαστού) και η αναλγησία των ΜΜΕ που πήγαν να σπεκουλάρουν σε ένα ευαίσθητο ζήτημα! Επεκτείνει την ηλικιακή κάλυψη το Υπουργείο !

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook ο αν Υπ Υγείας, Παύλος Πολάκης, βάζει τα πράγματα στη θέση τους, για τους πολίτες που “παραπληροφορήθηκαν” από τα “συνήθη” αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ, επάνω στο ευαίσθητο θέμα μιας διαγνωστικής για την μαστιγα του καρκινου του μαστού, εξέτασης! Πιο συγκεκριμένα ο υπουργός ( και γιατρός ) πληροφορεί ότι η ακύρωση πριν από λίγες ημέρες της κάλυψης από τον ΕΟΠΥΥ της κάλυψης της oncotype, ήταν υποχρεωτική, καθώς προσβλήθηκε από πολιτη στο ΣτΕ ( επειδή δεν καλυπτόταν η περίπτωσή του ), αλλά και προσωρινή, καθώς ” Θα εκδοθεί νέα απόφαση σε λίγες μέρες ,μετά από εισήγηση -που απαιτείται- από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας η οποία θα ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ την προηγούμενη και θα ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ μέχρι τωρα(τους άνω των 65 ετών ασθενείς)” … ( Πράγμα που … αποσιώπησαν τα ΜΜΕ, μη σεβόμενοι τον πόνο του ενδιαφερόμενου πολίτη !!!)

Leave a Reply

Top