Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > H Emma Watson αφήνει την υποκριτική για να αφιερωθεί στον φεμινισμό

H Emma Watson αφήνει την υποκριτική για να αφιερωθεί στον φεμινισμό

Tι κι αν είναι μόνο 25 ετών; Η Emma Watson φαίνεται ότι είναι αρκετά ώριμη για να βρει το θάρρος να πατήσει ένα pause στην καριέρα της και να εστιάσει σε άλλα πράγματα που τη γεμίζουν. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στο περιοδικό Paper, αποχωρεί από την υποκριτική για περίπου ένα χρόνο με στόχο να αφιερωθεί στον εαυτό της, στα βιβλία και στη φεμινιστική της λέσχη ανάγνωσης.

Ειδικά με το τελευταίο, η “Ερμιόνη” του Harry Potter φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα παθιασμένη. “Our Shared Self” λέγεται και όπως αναφέρει, ουσιαστικά κάθε μήνα ένα βιβλίο θα μπαίνει στο επίκεντρο της online συζήτησης. Αν είναι δυνατόν, στη κουβέντα θα συμμετέχουν και συγγραφείς.

NOAH

Εκτός από το 1  αυτό βιβλίο το μήνα που θα πρέπει να διαβάζει στο πλαίσιο λειτουργίας της λέσχης, η Watson έχει βάλει στόχο να διαβάζει επιπλέον ένα βιβλίο την εβδομάδα όπως αποκάλυψε στο Paper.  “Διαβάζω πάρα πολύ και μελετώ μόνη μου. Σκέφτηκα μέχρι και να πάω να κάνω ένα χρόνο σπουδές που αφορούν το φύλο, αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι μάθαινα ήδη πολλά από τη λέσχη και από το να μιλάω με τους ανθρώπους” σημείωσε.

“Θέλω να ακούσω όσο το δυνατόν περισσότερες διαφορετικές γυναίκες στον κόσμο” πρόσθεσε η 25χρονη ηθοποιός που έχει σπουδάσει λογοτεχνία στο Brown University και είναι πρέσβειρα του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα των δυο φύλων.

Όπως λέει η ίδια, η ενασχόληση της με τον φεμινισμό τη βοηθάει στην προσωπική της ανάπτυξη. Στο πλαίσιο του έργου της στον ΟΗΕ, έχει σκοπό να κάνει διάφορα ταξίδια και να παραθέσει σχετικές ομιλίες για την προώθηση της καμπάνιας HeforShe. Με λίγα λόγια, δεν το λες ακριβώς διάλειμμα, αλλά σίγουρα κάνει εντύπωση αυτή της η επιλογή!

 

 

Leave a Reply

Top