Είστε εδώ
Home > FAQ news > Γυναικοκτονία στη Δάφνη: Σοκαριστική μαρτυρία! «Στις 11 Ιουλίου είχα κάνει καταγγελία γιατί είχαν τσακωθεί, αλλά οι αστυνομικοί δεν έκαναν κάτι»

Γυναικοκτονία στη Δάφνη: Σοκαριστική μαρτυρία! «Στις 11 Ιουλίου είχα κάνει καταγγελία γιατί είχαν τσακωθεί, αλλά οι αστυνομικοί δεν έκαναν κάτι»

Σοκ αλλά και οργή προκαλεί μια καταγγελία που αφορά τη νέα γυναικοκτονία στη Δάφνη, ότι γειτόνισσα του 40χρονού δολοφόνου και του 31χρόνου θύματος του είχε καλέσει στις 11 Ιουλίου την αστυνομία καταγγέλλοντας περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με την ΕΛΑΣ να μένει ουσιαστικά άπραγη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ένοικος, το βράδυ της 11ης Ιουλίου έκανε καταγγελία στην ΕΛΑΣ για ενδοοικογενειακή βία σε διαμέρισμα όπου ζει και ανήλικο παιδί.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, 25 λεπτά αργότερα, περιπολικό της αστυνομίας έφτασε στο σημείο, οι αστυνομικοί άνοιξαν τα παράθυρα του οχήματος και έφυγαν, χωρίς να κάνουν τον κόπο να μπουν στο κτίριο.

Η ίδια καταγγέλλουσα σημειώνει ότι στην αστυνομία είχε δώσει το δικό της όνομα για να χτυπήσουν το κουδούνι.

«Δεν έκανα καταγγελία για πάρτι, αγαπημένη ελληνική αστυνομία. Σας κάλεσα ενώ είχε θορυβηθεί ακόμη και η διαχειρίστρια», αναφέρεται στην ίδια καταγγελία.

Είκοσι περίπου μέρες αργότερα, ο 41χρονος δολοφόνησε τη 31χρονη σύντροφό του γιατί όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς όταν παραδόθηκε, τη… ζήλευε.

Η ένοικος μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» επανέλαβε την καταγγελία της λέγοντας τα εξής:

«Τουλάχιστον δύο χρόνια μένουν εδώ ακριβώς στο διπλανό διαμέρισμα. Το εύρος των ηλικιών τους είναι 35 με 40 χρονών. Ήταν ένα ζευγάρι που τσακωνόταν συχνά, δεν έσκασε κάτι ξαφνικό. Στις 11 Ιουλίου είχα κάνει καταγγελία στην αστυνομία γιατί είχαν τσακωθεί την ημέρα εκείνη και ακούγονταν στην πολυκατοικία. Η αστυνομία ήρθε την ημέρα εκείνη, πέρασε το περιπολικό από κάτω και μέχρι εκεί. Δεν νομίζω οι αστυνομικοί να τους χτύπησαν την πόρτα, δεν έκαναν κάτι. Με την διαχειρίστρια είπαμε πως κάποιος έπρεπε να καλέσει την αστυνομία και την κάλεσα τελικά εγώ. Γενικά ακούγαμε φασαρία δεν μπορώ να περιγράψω, αν την χτυπούσε δεν ξέρω. Δεν γνωρίζαμε ούτε τα ονόματά τους. Η μόνη φορά που μας χτύπησαν την πόρτα ήταν την περίοδο της καραντίνας, που χρειάστηκε ο γιος τους εξαιτίας της τηλεργασίας τον κωδικό του ίντερνετ γιατί τους το είχαν κόψει».

πηγή: avgi.gr 

 

Leave a Reply

eighteen + two =

Top