Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Greece Leaks! Σεισμός στο διαδίκτυο! Οι Anonymous Greece ξεκίνησαν την διαρροή εγγράφων της ΤτΕ!

Greece Leaks! Σεισμός στο διαδίκτυο! Οι Anonymous Greece ξεκίνησαν την διαρροή εγγράφων της ΤτΕ!

Έκανα πράξη την “υπόσχεσή” τους, προ ημερών! Πριν από λίγη ώρα οι οργάνωση Anonymous Greece διέρρευσαν στην σελίδα τους στο facebook την πρώτη σειρά εγγράφων της ΤτΕ!

«Οι διαρροές θα ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα λόγω των μεγάλων μεγεθών τους. Θα ακολουθήσουν πολλά! #AnonymousGreece», αναφέρουν χαρακτηριστικά, παραθέτοντας και το σχετικό λινκ για το «κατέβασμα» (downloading) των εγγράφων.

Η Τράπεζα της Ελλάδος, με ανακοίνωση που εξέδωσε, απάντησε στην ομάδα χακτιβιστών «Anonymous» σχετικά με τις διαρροές εγγράφων, τονίζοντας ότι «δεν είναι τίποτα άλλο παρά στοιχεία που είναι ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό μέσα από το δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Οι ισχυρισμοί περί υποκλοπής και διαρροής βάσεων δεδομένων της Τράπεζας της Ελλάδος είναι παντελώς ανυπόστατοι.

 Οι φερόμενες ως αποκαλύψεις 1217 αρχείων, που εμπεριέχουν διοικητικές αποφάσεις, παρουσιάσεις από συνέδρια και άλλα δεδομένα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά στοιχεία που είναι ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό μέσα από το δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος»

Πηγή: altsantiri.gr / facebook

Leave a Reply