Είστε εδώ
Home > FAQ media > Γνωστός … δημοσιογράφος της κεντροαριστεράς πίσω από τις “μαγκιές” Αλιβιζάτου στην ΕΡΤ! Η Δώρα Αναγνωστοπούλου θα έχει την πρώτη και την τελευταία κουβέντα

Γνωστός … δημοσιογράφος της κεντροαριστεράς πίσω από τις “μαγκιές” Αλιβιζάτου στην ΕΡΤ! Η Δώρα Αναγνωστοπούλου θα έχει την πρώτη και την τελευταία κουβέντα

Αντιγράφουμε το ρεπορτάζ από το έγκυρο περί τα τηλεοπτικά enimerosi24.gr “Δεν έχει τελειωμό το παρασκήνιο της στημένης παράστασης υπο τη μορφή debate με άλλοθι την ΕΡΤ που επεδίωξε η επιτροπή δεοντολογίας με επικεφαλής τον καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο εν όψει της εκλογής αρχηγού για το νέο φορέα του κέντρου!
Αφού η κατ’ επίφαση επιτροπή δεοντολογίας – όπως αποδείχθηκε στην περίπτωση της τηλεμαχίας, είχε ως «σύμβουλο» πολύ γνωστό δημοσιογράφο! Ο τελευταίος που καλλιεργεί το προφίλ του μετριοπαθούς, έχοντας ισχυρούς δεσμούς με έναν εκ των υποψηφίων αρχηγών και πρόσβαση στην εν λόγω επιτροπή λέγεται ότι «πούλησε» τεχνογνωσία στον καθηγητή Αλιβιζάτο… καταλήγοντας κατόπιν οδηγιών του να συντάξει μια άκρως προκλητική επιστολή προς τα κανάλια, για να του διαθέσουν τους δημοσιογράφους που προτιμά… και να επιβάλλει με περίσσευμα αλαζονείας στην ΕΡΤ από τον συντονιστή, μέχρι τον σκηνοθέτη (της παράστασης)!
Το περιβόητο debate λοιπόν θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ με συντονιστές τη Δώρα Αναγνωστοπούλου και τον Παύλο Τσίμα. Τις ερωτήσεις στους υποψήφιους αρχηγούς θα υποβάλλουν ο Νίκος Ευαγγελάτος από τον τηλεοπτικό σταθμό «Εψιλον», ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος από το MEGA, η Στεφανία Μουρελάτου από τον ANT1, η Κάτια Μακρή από το STAR και η Ράνια Τζίμα από τον ALPHA.
Αν και είναι αδιανόητο ότι όλο αυτό συμβαίνει για ένα ανύπαρκτο κόμμα και ως εκ τούτου η ΕΡΤ δεν είχε καμία υποχρέωση να το μεταδώσει… κατοχύρωσε ότι η πρώτη «καλησπέρα» και η τελευταία «καληνύχτα» θα είναι της Δώρας Αναγνωστοπούλου!

Πηγή: enimerosi24.gr

One thought on “Γνωστός … δημοσιογράφος της κεντροαριστεράς πίσω από τις “μαγκιές” Αλιβιζάτου στην ΕΡΤ! Η Δώρα Αναγνωστοπούλου θα έχει την πρώτη και την τελευταία κουβέντα

 1. Όλοι οι της πολιτικής καλλιτεχνικής δημοσιογραφικής και ό,τι είδους γκλαμουράτοι… της αλήτικης νεοφιλελεύθερης δεξιάς ακροδεξιάς παράνοιας, μαζεμένοι και μαζεμένες στα εξαγορασμένα, ξεπουλημένα κατευθυνόμενα και παρασιτικά ιδιωτικά «Μ.Μ.Ε».
  Όπου, άμα ο λαός παραμείνει οπαδός ως χειραγωγημένος, από προβοκάτορες της πατερναλιστικής, σφετεριστικής, αργυρώνητης και διεφθαρμένης παλαιοκομματικής συμμορίας, όπως, είναι: τα ελεγχόμενα «ΜΜΕ», με τους προπαγανδιστές ψεύτες ξεπουλημένους δημοσιογράφους, που τα παίρνουν χοντρά-(« και που έχουν για την κονόμα πουλήσει την ψυχή τους στο διάβολο»), όπως, και κάθε είδους καλοπληρωμένους εκφραστές του σάπιου συστήματος, που στόχο έχουν τον αμοραλισμό, τον έλεγχο και την κυριαρχία της κηδεμονίας των πολιτών, για προσωπικό τους συμφέρον και μόνο, υπό τον μανδύα της προσχηματικής δήθεν αμερόληπτης πληροφόρησης των πωλητών, που δεν είναι άλλη από την προπαγανδιστική παραπληροφόρηση της καπιταλιστικής άκρατης νεοφιλελεύθερης διαπλεκομένης δεξιάς παράταξης σαν «αξιωματικής» αντιπολίτευσης, συνεπικουρούμενης, εκ των υπολοίπων κομμάτων της «ελάσσονος» αντιπολίτευσης, με την «τέταρτη εξουσία», όπως είναι: τα «Μ.Μ.Ε-«ιδιωτικοί σταθμοί τηλεοράσεων», «ιδιωτικοί σταθμοί ραδιοφώνων», «έντυπος τύπος-εφημερίδες περιοδικά».

  Που άμα, ο λαός εξακολουθήσει να εμπιστεύεται σαν προστάτες καθοδηγητές του…, τους διεφθαρμένους πολιτικούς και τα φερέφωνα της πουλημένης δημοσιογραφίας, ετούτος ο τόπος δεν πρόκειται ποτέ να αναπτυχθεί και ούτε σαν λαός να δει καλύτερες ημέρες. Γι’ αυτό ο κάθε άνθρωπος ως μονάδα και όλοι μαζί ως σύνολο, πρέπει να συλλογιούνται ελεύθεροι και απαλλαγμένοι από κάθε επιρροή πατερναλιστικής εξουσίας, ώστε, να μπορεί μέσα από κοινούς αγώνες προσωπικού χειραφετημένου ατόμου ως αυτεξούσιος και απαλλαγμένος από νοοτροπίες σκοταδισμού, μόνο τότε, θα μπορέσει να απελευθερωθεί και να αποκτήσει δίκαια ίσα δικαιώματα και δίκαιες υποχρεώσεις.
  Υ/Γ
  Από συμβιβασμένους συστηματικούς ψεύτοπολιτικούς του διαχρονικού νεποτισμού, σε επίσης αγαστή συνεργασία με διαπλεκόμενους διεφθαρμένους ψευτοδημοσιογράφους και καναλάρχες της μαύρης προπαγάνδας και του κιτρινισμού, που έχουν «μετατρέψει» ως αποκλειστικό, μοναδικό τους επάγγελμα οι πατριδοκάπηλοι την πολιτική, και οι άλλοι τυχάρπαστοι ταυτισμένοι με το ψέμα της παραδημοσιογραφίας, καθώς, στον πολιτικό διάλογο συχνά αναφέρονται με ειρωνική διάθεση, «κατηγορώντας» προσβλητικά τους πολιτικούς αντιπάλους της συγκυβέρνησης, αυτό δεν τους τιμά.

  Και αυτό συμβαίνει, διότι, τα δύο αμαρτωλά διεφθαρμένα κόμματα ΝΔ-ΔΗΜ.ΣΥΜ-(ΠΑΣΟΚ, που καταλήστεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία των εργαζομένων, που καταχρέωσαν τη χώρα με 400 δισεκατομμύρια ευρώ και πλέων, που καταχρέωσαν με αρπαχτές-μίζες το Ε.Σ.Υ-(Εθνικό Σύστημα Υγείας) και που δεν άφησαν «πέτρα πάνω στη πέτρα», και, επειδή δεν έχουν να προβάλουν ουσιαστική πολιτική πρόταση, γι’ αυτό «καταφεύγουν» σε ανούσιες πολιτικές αντιπαραθέσεις χωρίς ουσία, με το να προφέρουν έτσι αβίαστα και με ειρωνεία: τις λέξεις: λαϊκισμός, ιδεοληψίες, αριστερή παρένθεση, και άλλες δεξιόστροφες «ιαχές» άναρθρες κραυγές…..
  Δυστυχώς για αυτούς, διότι, συχνά πυκνά, που αναφέρουν από τα βρόμικα στόματα τους, με ειρωνεία, τις λέξεις ιδεοληψίες και λαϊκισμοί, οι λέξεις, που εσείς ως δεξιοί και αδέξιοι ειρωνεύεστε, έχουν όραμα ιδεολογίας και λαϊκής δικαιοσύνης!!!!! Που, για εσάς είναι λέξεις άγνωστες, διότι, για εσάς στη «φιλοσοφία σας», είναι: σαν να λέτε, εμείς δεν πιστεύουμε σε ιδέες και τού λαού τη θέληση, αλλά, εμείς θέλουμε να πάρουμε την κυβέρνηση, για να ξανά αρπάξουμε την κουτάλα και να μην αφήσουμε τίποτα όρθιο όπως ξέρουμε να κάνουμε, δηλαδή παλιά μας τέχνη κόσκινο.

Leave a Reply

Top