Είστε εδώ
Home > FAQ news > Γλυκά Νερά: Υπό καθεστώς μυστικότητας κατέθεσε τη Δευτέρα η ψυχολόγος – Φέρεται να αποκάλυψε επιβαρυντικές για τον γυναικοκτόνο “εκμυστηρεύσεις” της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Υπό καθεστώς μυστικότητας κατέθεσε τη Δευτέρα η ψυχολόγος – Φέρεται να αποκάλυψε επιβαρυντικές για τον γυναικοκτόνο “εκμυστηρεύσεις” της Καρολάιν

Yπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας το πρωί της Δευτέρας η σύμβουλος ψυχικής υγείας του μοιραίου ζευγαριού, Ελένη Μυλωνοπούλου, έδωσε πολύωρη κατάθεση στον 12ο ανακριτή, που διερευνά την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας φέρεται να αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλες τις συνεδρίες του ζευγαριού, οι οποίες ήταν περισσότερες από δέκα, την περίοδο Οκτωβρίου –Φεβρουαρίου 2021 και τις εκμυστηρεύσεις της 20χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Καρολάιν είχε εκφράσει στην κ. Μυλωνοπούλου την «απέχθειά» της προς τον σύζυγό της και μετέπειτα καθομολογία δολοφόνο της. Παράλληλα, η άτυχη 20χρονη φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί κάποιες «αδικαιολόγητες» μεταβάσεις του στην εταιρεία ενοικίασης ελικοπτέρων.

Επιπλέον, η σύμβουλος του ζευγαριού φέρεται να αναφέρθηκε και σε επίσκεψη που δέχθηκε στο γραφείο της στο Χαλάνδρι από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις αρχές Ιουνίου. Δηλαδή, περίπου μία εβδομάδα πριν της διαλεύκανση της υπόθεσης. Τότε, που σύμφωνα με την σύμβολο ψυχικής υγείας «υποκρινόταν τον συντετριμμένο για την Καρολάιν, που δεν μπορεί να γυρίσει πίσω».

Ήθελε πληροφορίες
Ο γυναικοκτόνος πάντως φέρεται να επιχειρούσε να μάθει πληροφορίες από την κ. Μυλωνοπούλου για τις σημειώσεις που κρατούσε κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με την 20χρονη, αλλά και το περιεχόμενο των καταθέσεων της συμβούλου στην Αστυνομία.

Απειλές από άγνωστους
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Μυλωνοπουλου φέρεται να είχε δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους (με απόκρυψη αριθμού), λίγες ημέρες μετά την δολοφονία της Καρολάιν.

Τα τηλεφωνήματα αυτά θα αποτελέσουν αντικείμενο ενδιαφέροντος και του δικαστικού λειτουργού που διερευνά την υπόθεση. Στο μικροσκόπιο θα μπουν και τα ζητήματα οικονομικών συναλλαγών του πιλότου, όπως επίσης οι προσπάθειες να έχει υπό διαρκή έλεγχο του την άτυχη Καρολάιν.

Πηγή: parapolitika.gr

Leave a Reply

twenty − three =

Top