Είστε εδώ
Home > FAQ news > Γλυκά Νερά: Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία για την “ψυχολόγο” της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία για την “ψυχολόγο” της Καρολάιν

Την παρέμβαση της δικαιοσύνης προκαλεί η αποκαλούμενη «ψυχολόγος», η οποία παρακολουθούσε την 20χρονη Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά. Η εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί, βάση και της δικογραφίας που έστειλαν στην εισαγγελία οι αστυνομικές αρχές, εάν έχει τελεστεί από την πλευρά της το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση καθώς και αυτό της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Σημειώνεται πως την Τρίτη η «ψυχολόγος» της 20χρονης Καρολάιν, η οποία τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, βρέθηκε στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει για το ενδεχόμενο αντιποίησης αρχής.

Η κατάθεση της ψυχολόγου
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελένη Μυλωνοπούλου κλήθηκε να καταθέσει για το ενδεχόμενο αντιποίησης αρχής.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ίδια στην κατάθεσή της ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε δήλωσε ψυχολόγος και πως πρόκειται για μία παρερμηνεία που προήλθε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Όπως εξήγησε η ίδια έχει “Κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης, ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων” με άδεια από το Επιμελητήριο Αθηνών και σε βάρος της δεν στοιχειοθετείται κατηγορία για το αδίκημα της απάτης.

Σε ό,τι αφορά στη σχέση της με το ζευγάρι, η κυρία Μυλωνοπούλου ανέφερε ότι τους παρείχε συμβουλές μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Μετά τη δολοφονία της 20χρονης απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στο σύζυγο και από εκείνη τη στιγμή και μετά είχε μία επικοινωνία μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων, ζήτησε από την Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία παρουσιάστηκε στα ΜΜΕ ως ψυχολόγος της άτυχης 20χρονης μητέρας, να καταθέσει το πτυχίο ΑΕΙ της και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Η ίδια απάντησε με εξώδικο κατά του Συλλόγου ενώ και η δικηγόρος της ανέφερε ότι ουδέποτε η ίδια δήλωσε ότι είναι ψυχολόγος αλλά σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Πηγή: newpost.gr / ethnos.gr

Leave a Reply

one × one =

Top