Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Γιατί ξαφνικά Κατερίνα Παναγοπούλου και Θ. Φέσσας βρέθηκαν στο κέντρο συντονισμένων επιθέσεων από φιλο-ΝΔ Μέσα με καθοδήγηση της Πειραιώς!

Γιατί ξαφνικά Κατερίνα Παναγοπούλου και Θ. Φέσσας βρέθηκαν στο κέντρο συντονισμένων επιθέσεων από φιλο-ΝΔ Μέσα με καθοδήγηση της Πειραιώς!

Κορυφαίος υπουργός των περιόδων του Κώστα Καραμανλή, με πολύ καλές σχέσεις παραλληλα με η Ντόρα Μπακογιάννη, εκμυστηρευόταν στο The FAQ πριν από λίγες μέρες ότι “η ανάληψη από την Κατερίνα Παναγοπούλου της θέσης της ειδικής συμβούλου του Πρωθυπουργού ( άμισθη ) για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, σηματοδοτεί αλλαγή στάσης απέναντι στον Τσίπρα από τα παραδοσιακά υψηλά κεφάλαια στην Ελλάδα, αλλά και αναγνώριση ότι η κυβέρνηση οδηγεί την χώρα στην κανονικότητα, με ότι αυτό σημαίνει για την βελτίωση του επενδυτικού περιβάλλοντος” !

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι … λίγα 24ωρα μετά, ήρθε ο παραδοσιακός “πολέμιος” της αριστερής κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, πρόεδρος του ΣΕΒ Θ Φέσσας, να αναγνωρίσει και μάλιστα απερίφραστα, ότι η χώρα βγαίνει απο τα Μνημόνια και επιστρέφει σε τροχιά ανάπτυξης … με το “μήνυμα” προς τον βιομηχανικό κόσμο να είναι ξεκάθαρο…

Φυσικά αυτα δεν περάσανε απαρατήρητα από τις “κεραίες” των γνωστών κύκλων της Πειραιώς, και η απάντηση ήρθε άμεσα από τα φιλο-ΝΔ Μέσα και διαρροές … Όπως αναφέρει το enimerosi24.gr “Συντονισμένα το τελευταίο διάστημα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο σε φιλονεοδημοκρατικά Μέσα οι επιθέσεις και μάλιστα ονομαστικά κατά επιχειρηματιών” … αναμεσα τους η Κατερίνα Παναγοπούλου, σύζυγος του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου που ανέλαβε ειδική σύμβουλος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού…αλλα και “ο νυν πρόεδρος των Ελλήνων βιομηχάνων Θεόδωρος Φέσσας που κατά τη γενική συνέλευση του Συνδέσμου την περασμένη εβδομάδα ευχαρίστησε στην ομιλία του τον Αλέξη Τσίπρα! Μαλιστα «Τα Νέα» κατέγραψαν τη δυσφορία της Πειραιώς για τις ευχαριστίες Φέσσα και παράλληλα φιλοξένησαν ένα περίεργο ρεπορτάζ το οποίο εξηγούσε το παρασκήνιο των ευχαριστιών αποδίδοντας το σε κυβερνητικό εκβιασμό!… ”

Leave a Reply

Top