- Ο Γιάννης Μπουλέκος επαναφέρει τον Σπύρο Σουρμελίδη στη διεύθυνση της ΑΥΓΗΣ και του avgi.gr, μετά την παραίτηση του Λάμπρου Τσουκνίδα από τη θέση του διευθυντή.
Ο Σπύρος Σουρμελίδης επιστρέφει στη διεύθυνση των δύο μέσων με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της δημοσιογραφικής τους παρουσίας, της αξιοπιστίας και της ποιοτικής ενημέρωσης, σε μια περίοδο αυξημένων προκλήσεων για τον δημόσιο διάλογο και την ανεξάρτητη δημοσιογραφία.
Ο Σπύρος Σουρμελίδης καλείται να συμβάλει καθοριστικά στη νέα πορεία της ΑΥΓΗΣ και του avgi.gr, με προσήλωση στις αρχές της έγκυρης, αξιόπιστης και πολυφωνικής ενημέρωσης.
Η διοίκηση της ΑΥΓΗΣ Α.Ε. ευχαριστεί τον Λάμπρο Τσουκνίδα για την προσφορά του κατά τη διάρκεια της θητείας του και εύχεται στον Σπύρο Σουρμελίδη κάθε επιτυχία στην άσκηση των νέων του καθηκόντων.









1 Σχόλια
2ευρω
15/07/2026Όχι παιδιά,τον Στούμπο να επαναφέρετε.Χρειαζεστε τώρα ισχυρό Αντί Τσίπρα άνθρωπο.Ο Στούμπος,συχνα καλεσμένος στον ΣΚΑΪ, πληροί όλες τις προϋποθέσεις.
Αφήστε ένα σχόλιο