Είστε εδώ
Home > FAQ news > Για στοχευμένη παραπληροφόρηση κατηγορούν τον Βασ. Χιώτη Αντώναρος-Τσιτουρίδης και διαψεύδουν δημοσίευμα του ως fake news

Για στοχευμένη παραπληροφόρηση κατηγορούν τον Βασ. Χιώτη Αντώναρος-Τσιτουρίδης και διαψεύδουν δημοσίευμα του ως fake news

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες κάποιοι επιχειρούν να με εμπλέξουν σε κινήσεις που βρίσκονται στα δεξιά της ΝΔ, θα ήθελα να δηλώσω κατηγορηματικά ότι τέτοιες κινήσεις δεν με αφορούν» δήλωσε ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης. Τόνισε μάλιστα ότι «Με άλλα λόγια δεν ψάχνω ούτε για κόμμα ούτε για αρχηγό».

«Δεν έχω καμμιά επαφή και δεν μετέχω με κανένα τρόπο σε διεργασίες στον χώρο της ακραίας δεξιάς» τόνισε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος προσθέτοντας μάλιστα ότι «σε όλη μου τη ζωή και την πολιτική διαδρομή μου κινήθηκα και κινούμαι στα πλαίσια της κοινωνικής κεντροδεξιάς όπου και παραμένω αμετακίνητα».

Συγκεκριμένα, ο κ. Αντώναρος δήλωσε: «Οι συνεχιζομενες στοχευμένες αθλιότητες κάποιων δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης που επιμένουν να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη δεν με αφορούν. Επαναλαμβανω λοιπόν για πολλοστή φορά: Δεν έχω καμμιά επαφή και δεν μετέχω με κανένα τρόπο σε διεργασίες στον χώρο της ακραίας δεξιάς. Σε όλη μου τη ζωή και την πολιτική διαδρομή μου κινήθηκα και κινούμαι στα πλαίσια της κοινωνικής κεντροδεξιάς όπου και παραμένω αμετακίνητα. Κύριο μέλημά μου είναι και σήμερα όπως πάντα η εξυπηρετηση του δημοσίου συμφέροντος και η εμπέδωση της κοινωνικής αλληλεγγύης».

Leave a Reply

Top