Είστε εδώ
Home > FAQ news > Για δεύτερη μέρα “Γολγοθάς” για τους πολίτες η Αθήνα! Κυκλοφοριακό “κομφούζιο” από τα μέτρα Μπακογιάννη – Συλλαλητήριο των υγειονομικών που τους ξέχασαν πριν “αλέκτωρ φωνήσαι”…

Για δεύτερη μέρα “Γολγοθάς” για τους πολίτες η Αθήνα! Κυκλοφοριακό “κομφούζιο” από τα μέτρα Μπακογιάννη – Συλλαλητήριο των υγειονομικών που τους ξέχασαν πριν “αλέκτωρ φωνήσαι”…

Απίστευτο “γολγοθά” βιώνουν οι πολίτες κάθε ηλικίας της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας, εξαιτίας των “λαμπρών” εμπνεύσεων “αναδόμησης” της καθημερινότητάς τους, του νεότευκτου Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη!

Ο λόγος … οι ρυθμίσεις για τον «Μεγάλο περίπατο» με τη «μισή» Πανεπιστημίου, που έχουν προκαλέσει έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση για δεύτερη συνεχόμενη μέρα. Ωστόσο, από το πρωί είναι σε εξέλιξη και η πορεία πέντε ομοσπονδιών και σωματείων εργαζομένων στη δημόσια υγεία.

Συγκεκριμένα, αιτούνται αύξηση των κονδυλίων για το ΕΣΥ, μόνιμες προσλήψεις και ανάπτυξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ).

Οι υγειονομικοί, που κάνουν 24ωρη απεργία, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Μαβίλη και έφτασαν περίπου στις 11 στο υπουργείο Υγείας, περνώντας από το Μέγαρο Μαξίμου.Λίγο πριν τις 9 το πρωί, η τροχαία έκλεισε την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Αλεξάνδρας.Κυκλοφοριακή συμφόρηση σύμφωνα με την ανάλυση της τροχαίας επικρατεί στους δρόμους: Λ. Κηφισού ( Ανοδος), Λ. Κηφισού (-κάθοδος), Αλεξάνδρας, Λ. Κηφισίας (κάθοδος), Βασ. Σοφίας (κάθοδος), Πανεπιστημίου.

One thought on “Για δεύτερη μέρα “Γολγοθάς” για τους πολίτες η Αθήνα! Κυκλοφοριακό “κομφούζιο” από τα μέτρα Μπακογιάννη – Συλλαλητήριο των υγειονομικών που τους ξέχασαν πριν “αλέκτωρ φωνήσαι”…

  1. Αυτή η οικογένεια έχει πρόβλημα με τα χεράκια της, (παρατηρείστε προσεχτικά ). Είναι μακρυά και όταν δεν αρπάζουν, τους είναι άχρηστα, δεν ξέρουν τι να τα κάνουν, που να τα βάλουν, πως να τα χειριστούν!! Συνήθως πλέκουν τα δάχτυλα και τα τινάζουν σε λάθος χρόνο σε συνδυασμό με την φωνή τους. Πέρα των άλλων προβλημάτων, αλαζονείας, ειρωνείας, ύφους κλπ.

Leave a Reply

six + 8 =

Top