Είστε εδώ

“Εμπρηστικές” δηλώσεις Γεωργιάδης: «Δεν γίνεται καλοκαίρι χωρίς φωτιές –Σα να λέμε χειμώνα χωρίς βροχή – Τα δάση καίγονται και αναγεννώνται δι’ αυτού του τρόπου – Είναι μία φυσική διαδικασία»

Αδύνατο θεωρεί να ζήσουμε καλοκαίρι δίχως φωτιά ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ τονίζει ότι πολίτες στην Πεντέλη μιλάνε διθυραμβικά για την αντίδραση του κρατικού μηχανισμού στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 FM ο Α.Γεωργιάδης δήλωσε ότι οι πυρκαγιές είναι κάτι το φυσικό. «Στη ζωή να μιλάμε με ειλικρίνεια. Καλοκαίρι χωρίς φωτιές δεν ζούσαμε συχνά στο παρελθόν, θυμάμαι από μικρός φωτιές κάθε καλοκαίρι. Προϊόντος του χρόνου και της κλιματικής αλλαγής το φαινόμενο αυτό εντείνεται. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τεχνική και φυσική δυνατότητα να ζήσουμε πια καλοκαίρι χωρίς φωτιές. Σα να λέμε χειμώνα χωρίς βροχή» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «τα δάση από την ίδρυσή τους πολύ πριν την εμφάνιση των ανθρώπων στη γη καίγονται και αναγεννιόνται. Είναι μία φυσική διαδικασία».

 

 

 tvxs.gr 

2 thoughts on ““Εμπρηστικές” δηλώσεις Γεωργιάδης: «Δεν γίνεται καλοκαίρι χωρίς φωτιές –Σα να λέμε χειμώνα χωρίς βροχή – Τα δάση καίγονται και αναγεννώνται δι’ αυτού του τρόπου – Είναι μία φυσική διαδικασία»

  1. ΕΡΩΤΗΞΙΣ:Τα δαση ειναι Ν.Π.ιδιωτικου ή δημοσιου δικαιου;Γιατι υπαρχει διαφορα.

  2. ΕΡΩΤΗΞΙΣ:Τα δαση ειναι Ν.Π.ιδιωτικου ή δημοσιου δικαιου;Γιατι υπαρχει διαφορα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *