Είστε εδώ
Home > FAQ news > Γελάει ο κόσμος μαζί τους … Πλήρης κάλυψη Πέτσα σε Διαματάρη για τα ψέμματα σχετικά με τις σπουδές του!!!

Γελάει ο κόσμος μαζί τους … Πλήρης κάλυψη Πέτσα σε Διαματάρη για τα ψέμματα σχετικά με τις σπουδές του!!!

Δεν έχει τέλος, από οτι φαίνεται, ο ηθικός κατήφορος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και η “αυτογελοιοποίηση”! Μετα τα περιστατικά “απίθανων” τύπων που διοριστηκαν ως “ρουσφέτια” του ιδιου του Πρωθυπουργού – κατά δηλωσή τους – στις Διοικησεις Νοσοκομείων, την στρατιά αποτυχημενων βουλευτων και πολιτευτων που καταλαμβανουν θέσεις και πότσα στο Δημόσιο και την ΕΡΤ (κλασικότερο παραδειγμα ο Διοικητης της ΕΥΠ που δεν διαθετει πτυχίο αλλα εινια προσωπικος φίλος του Κυρ Μητσοτάκη ) ήρθε να προστεθεί και η περιπτωση του εξ αγχιστείας συγγενη του Πρωθυπουργου, Αντ. Διαματαρη, που διοριστηκε (δεν ειναι βουλευτης) υφυπουργός Εξωτερικών από τον Κυριάκο Μητσοτακη!

Πλήρη κάλυψη στον Αντώνη Διαματάρη, παρείχε λοιπόν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, παρά τον σάλο που ξεσήκωσε η αποκάλυψη ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών δεν είναι κάτοχος πτυχίου από το πανεπιστήμιο Κολούμπια.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως «Το θέμα έχει λήξει για την κυβέρνηση, μετά την διευκρίνιση του κ. Διαματάρη ότι σπούδασε».

Υπενθυμίζεται, ότι οι μεγάλες αντιδράσεις που προκλήθηκαν ανάγκασαν τον υφυπουργό Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη να παραδεχθεί ότι δεν έχει πάρει πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Columbia των ΗΠΑ, όπως ισχυριζόταν.Με ανακοίνωσή του (Δευτέρα 2/12), ο Αντώνης Διαματάρης δηλώνει ότι παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του αμερικανικού πανεπιστημίου, αλλά οικονομικοί λόγοι δεν του επέτρεψαν να πάρει πτυχίο.

Τοσο ο ΣΥΡΙΖΑ όοσ και το ΚΙΝΑΛ ζητησαν απο τον Πρωθυπουργο την άμεση αποπομπή του από την κυβέρνηση.

Η δήλωση του υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, αναφέρει τα εξής:

«Με ιδιαίτερη απογοήτευση διαπίστωσα σήμερα πως όσα αναφέρονται στο βιογραφικό μου σημείωμα, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, αποτέλεσαν αφορμή για αρνητικό σχολιασμό.

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών.Λυπάμαι αν η ως άνω διατύπωση προκάλεσε οποιαδήποτε παρερμηνεία ως προς το ότι είμαι κάτοχος του τίτλου σπουδών, ιδίως μάλιστα όταν είναι γνωστή η επί δεκαετίες προσφορά μου στα ζητήματα του απόδημου Ελληνισμού».

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

Top