Είστε εδώ
Home > FAQ news > «Φυλλοροεί» η λίστα των 100 πανεπιστημιακών που στηρίζουν Λοβέρδο – Και τρίτη στη σειρά διάψευση καθηγητή ότι συναινεί

«Φυλλοροεί» η λίστα των 100 πανεπιστημιακών που στηρίζουν Λοβέρδο – Και τρίτη στη σειρά διάψευση καθηγητή ότι συναινεί

Όλο και μικρότερη γίνεται η «περιβόητη» λίστα των 100 πανεπιστημιακών που παρουσίασε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, στην οποία υπογράφουν όσοι τον στηρίζουν στη μάχη για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Μέσα σε λίγες ημέρες ούτε ένας ούτε δύο, αλλά τρεις καθηγητές διέψευσαν ότι συναίνεσαν να βρίσκεται το όνομά τους στον «κατάλογο Λοβέρδου», που πλέον από 100 αριθμεί 97 ονόματα.

Ο τελευταίος – μέχρι στιγμής – που αφαίρεσε το όνομά του από τη λίστα στήριξης Λοβέρδου είναι ο μηχανολόγος μηχανικός-αεροναυπηγός, Γρηγόρης Βαλλιάνος.

«Με μεγάλη έκπληξη είδα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο διαδίκτυο να εμφανίζεται το όνομά μου σε μια λίστα υποστηρικτών του κ. Ανδρέα Λοβέρδου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ» αναφέρει σε δήλωσή του προς τα ΜΜΕ.

«Θέλω να τονίσω κατηγορηματικά, ότι ουδέποτε μου ζητήθηκε και ποτέ δεν έδωσα σε κανέναν τη συγκατάθεσή μου σε κείμενο υποστήριξης του ως άνω υποψηφίου. Εξ άλλου δεν εργάζομαι ως καθηγητής του πανεπιστημίου της Στουτγάρδης, όπως εσφαλμένα αναφέρεται στη συγκεκριμένη λίστα» προσθέτει.

Υπενθυμίζεται πως την αφαίρεση του ονόματός τους από τον κατάλογο έχουν ήδη ζητήσει ο καθηγητής Χημείας (University of Calgary, Καναδά, Victoria University, Αυστραλία) Γιάννης Ματσούκας, όπως και ο επίκουρος καθηγητής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών Παντείου, Χριστόφορος Σκαμνάκης.

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top