Είστε εδώ
Home > FAQ media > Φουρθιώτης- Παλαιτσάκη «έκλεψαν»… ρεπορτάζ από την ΕΡΤ3! Αποδοκιμασία από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ

Φουρθιώτης- Παλαιτσάκη «έκλεψαν»… ρεπορτάζ από την ΕΡΤ3! Αποδοκιμασία από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ

Ρεπορτάζ με δημοσιογράφο της ΕΡΤ3 …. που το παρουσίαζαν για δικό τους!

Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε ο δημοσιογράφος Στέλιος Νικητόπουλος, που είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΜ-Θ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζουν οι Μένιος Φουρθιώτης και Νανά Παλαιτσάκη στο κανάλι Έψιλον «ξεσήκωσαν ρεπορτάζ της ΕΡΤ3» όπως επισημαίνει και σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΜ-Θ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ αποδοκιμάζει την ενέργεια του τηλεοπτικού σταθμού Έψιλον να χρησιμοποιήσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ρεπορτάζ της ΕΡΤ3, παρουσιάζοντας το ως δικό τους ενημερωτικό υλικό.

Στο δελτίο της 3ης Απριλίου, που παρουσίασαν οι Μένιος Φουρθιώτης και Νανά Παλαιτσάκη, προβλήθηκε ατόφιο ενημερωτικό θέμα σχετικά με τις εξελίξεις στα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, όπως είχε ετοιμαστεί και προβληθεί από την ΕΡΤ3, και μάλιστα εμφανίζεται σε αυτό ρεπόρτερ της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

Πέρα από την κραυγαλέα παραβίαση της δεοντολογίας και της νομοθεσίας για τα πνευματικά δικαιώματα, το περιστατικό αυτό φανερώνει έλλειμμα αξιοπιστίας που τροφοδοτεί τη δυσπιστία του κοινού απέναντι στα ΜΜΕ, με τρόπο που αδικεί κατάφωρα συναδέλφους και Μέσα που υπηρετούν με συνέπεια την Ενημέρωση».

πηγή: zoornalistas.com

Leave a Reply

2 × three =

Top